GTST seizoen 32 van start | Kijk vooruit op Videoland

GTST is vanaf maandag 30 augustus terug met het seizoen 32. Kun je niet wachten? Geen probleem: de eerste afleveringen zijn al vooruit te kijken bij Videoland. De belangrijkste vraag aan de start van het 32ste seizoen: Overleeft Ilyas de aanval. Je ziet het iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur bij RTL4.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Zomercliffhanger GTST

In de zomercliffhanger is Billy de Palma met de noorderzon vertrokken, maar niet voordat ze Ludo en Richard in een slinkse val heeft gelokt, waardoor de twee nog wel even aan elkaar vastzitten: een wurgcontract en een lijk. Vreugde en verdriet liggen ook dit seizoen dicht naast elkaar: terwijl de familie Verduyn dolblij is met de terugkeer van Demi’s baby, zijn Marwan en JoJo verscheurd door verdriet na de aanslag op Ilyas in de Buurtsuper. Overleeft hij de aanval? Je ontdekt het in GTST seizoen 32.

Ook in België zijn de Vlaamse soaps weer (bijna) gestart; Familie is al een weekje bezig. Thuis is eveneens vanaf 30 augustus te kijken. En telenovelle Lisa is er vanaf maandag 6 september.

Vreugde, verdriet en woede 

Naast vreugde en verdriet, komt ook woede om de hoek kijken tijdens de start van het nieuwe seizoen: wie heeft het broertje van Marwan neergestoken? De politie doet er alles aan om de dader te vinden, maar dat is niet genoeg voor Marwan. Richard is in alle staten als blijkt dat hij opeens voor Ludo werkt én dat Billy hem in de steek heeft gelaten. Tot overmaat van ramp doen hij, Ludo en Janine een schokkende ontdekking, waardoor ze niet alleen tot elkaar veroordeeld zijn, maar elkaar ook zullen moeten vertrouwen: rivalen worden partners. Ook Shanti voelt zich in de steek gelaten door haar moeder. In haar zoektocht naar houvast brengt een lezer van tarotkaarten haar op het spoor van een ‘grote liefde.’

Dokter Roman

Roman van Loon, de nieuwe huisarts in Meerdijk, zorgt dit seizoen voor onrust in de praktijk van Anton. De dokters verschillen nogal van werkwijze en mening en bovendien brengt Roman het hart van vele Meerdijkse vrouwen op hol. Wil je dokter Roman beter leren kennen? Kijk dan naar de GTST miniserie Dokter Roman op Videoland. Hierin ontdek je al kijker meer over het twijfelachtige verleden van dit nieuwe personage, vóórdat hij naar Meerdijk kwam. 

Foto: Feriet Tunc

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 augustus 2021 /