K2 zoekt K3 kijken | ontdek alles over de kandidaten

K2 zoekt K3 is vanaf nu iedere vrijdagavond te kijken bij SBS6. Op zaterdagavond kun je kijken naar de show op VTM. Daar loopt-ie twee weken voor. Ontdek in dit artikel alles over de show, audities en natuurlijk de Nederlandse en Belgische kandidaten aan K2 zoekt K3. Deze keer wordt er niet alleen gezocht naar een meisje of vrouw die Klaasje kan opvolgen, maar dit mag ook een jongen of man zijn.

K2 zoekt K3

Wordt het een meisje… of niet? De ultieme zoektocht naar een opvolger van Klaasje is bij VTM te kijken vanaf zaterdag 11 september. In de eerste auditieshow van K2 zoekt K3 denken 16 kandidaten dé ideale match te zijn voor Hanne en Marthe. Ze doen auditie met een zelfgekozen K3-liedje – oorwurmen die de rest van het weekend in je hoofd blijven hangen – en hopen zo groen licht te krijgen van Natalia en Samantha Steenwijk in de hoorjury, Ingeborg en Gordon in de kijkjury én van de 100-koppige publieksjury in de studio. De drie jury’s én hosts Kürt Rogiers en Tooske Ragas zijn er helemaal klaar voor en zetten zich schrap voor 16 uiteenlopende audities.

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop.

Gert Verhulst

Studio 100-topman Gert Verhulst krijgt de eer om de grote zoektocht naar een nieuw K3’tje af te trappen. “We mogen voor de derde keer op zoek gaan naar vers bloed voor de plezantste vacature van de Lage Landen”, klinkt het. “K3 is al jaren een fenomenaal succesverhaal en een vrolijke rollercoaster voor jong en oud. Af en toe kwam er een nieuw gezicht bij, of zelfs drie nieuwe gezichten ineens. Toch bleef de groep altijd op en top K3.”

“Binnenkort wil Klaasje andere dingen in haar leven doen en dus mogen we weer op zoek naar een nieuwe K3. Met 22.000 kandidaten. Want zoveel meisjes én ook jongens uit Vlaanderen en Nederland wilden graag met ons dit feestelijke spektakel verderzetten.” Om de juiste keuze te maken vertrouwt Gert voor de volle 100% op de drie strenge, maar rechtvaardige jury’s. Wist je dat Gert Verhulst zelf ook een cd heeft gemaakt? Daarnaast is hij op dit moment met twee show’s op tv, zowel met De Verhulstjes Saint-Tropez als met De Cooke en Verhulst Show.

Kürt Rogiers

K2 zoekt K3-presentator Kürt Rogiers vertelt: “Mensen vragen mij wel eens: ‘Komaan Kürt, dat staat toch al allemaal vast? Degene die dit gaat winnen is een Nederlands meisje.’ Wel, met mijn hand op het hart: niks staat vast. Want de jongens zijn écht heel goed. In het begin is het een beetje wennen om een jongen Oya Lélé te horen zingen, maar op één of andere manier klinkt dat heel snel heel vertrouwd. En we mogen niet vergeten dat de oorspronkelijke K3, die bijzonder succesvol was in Nederland, gewoon drie Vlaamse meiden waren. Dus: niks staat vast. Alleen dat we een ontzettend fijn familieprogramma aan het maken zijn voor jong en oud.”

Hier ontdek je meer over de laatste K3-film: Dans van de Farao.

Jury K2 zoekt K3 (2021)

Natalia en Samantha kunnen de audities van de K2 zoekt K3 kandidaten in de luisterbox enkel horen en niet zien. Ingeborg en Gordon zijn in de kijkbox enkel aangewezen op hun ogen en horen niets. Enkel wanneer beide duo’s hebben afgedrukt, gaan de boxen omhoog en krijgen ze alles te zien en te horen. Daarna beoordeelt de publieksjury de kandidaat met sterren en bepaalt ze zo welke 10 op de Golden Seats en dus in de studioshows terechtkomen. 

Gordon en Ingeborg

De kijkbox heeft er alvast zin in: “Het feit dat ik de komende weken alleen nog Gordon hoor is heerlijk!”, aldus Ingeborg, “Ik ben zo blij dat ie naast me zit!” Gordon weet perfect naar wie hij op zoek is: “Ik wil iemand zien met een sterke personality, met een stralende lach en een geweldig gevoel om K3 te worden.” Zullen ze ook zo enthousiast zijn over de kandidaten van K2 zoekt K3?

Natalia en Samantha Steenwijk

Ook in de luisterbox staan de oren op scherp. “Dat ik de stemmen enkel kan horen en niet kan zien heb ik nogal wel eens meegemaakt”, lacht Natalia. “Maar het is een heel raar gegeven om te drukken en dan te beseffen dat de kijkbox niet gedrukt heeft. Ik denk dat dat heel frustrerend gaat zijn. Maar ook heel spannend!” Samantha: “De ideale stem? Die moet steady zijn en niet een rockstem of iets in de andere hoek. Er mogen dit jaar ook mannen meedoen en dat is te gek. We zoeken in het breedste veld en daar hebben we veel zin in!”

Verloop van de show… (zonder spoilers)

Dat de lat alsmaar hoger komt te liggen merkt ook host Kürt Rogiers op: “We zijn al aflevering 3 dus je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar ook dit keer wordt de jury op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgt voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelt, nog een andere krijgt de hele studio, inclusief juryleden, aan het dansen en Samantha krijgt “de beste zangauditie tot nu toe” te horen. Al is de vraag: denken de andere juryleden daar hetzelfde over?

K2 zoekt K3 kandidaten (Vlaanderen)

Maak kennis met de Vlaamse kandidaten van K2 zoekt K3. Deze deelnemers zie je in de vijfde aflevering.

 • Kiara (21, Zottegem): Zij is recent door een maagverkleining 56 kilo afgevallen en heeft daardoor weer zelf vertrouwen. “Het is een overwinning voor mij om op het podium te staan en voor zoveel mensen te mogen optreden, voor de eerste keer in mijn leven.” Ze straalt dan ook tijdens haar auditie op Teleromeo.
 • Jarko (18, Schelle): Deze student humane wetenschappen heeft naar eigen zeggen alvast de juiste hobby’s om een K3’tje te worden: dansen, zingen en acteren. “Mijn gezicht is misschien al bekend dankzij Ketnet Musical, waar ik in de vaste cast zit.” Stoot de ervaren Jarko door met Niet Normaal?
 • Justine (24, Assebroek): Justine is studente revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. “Jullie zijn mijn eerste publiek ooit”, kondigt ze vlak voor haar auditie op Hart Verloren aan. Ze heeft ook haar geluksring meegebracht. Werkt die tactiek?
 • Finlay (24, Ertvelde): Finlay geeft al zes jaar zangles en heeft daarnaast nog een andere troef in petto: ze is afkomstig van de geboorteplek van de enige echte Voice of Europe, Eddy Wally. “Dus ze is ervoor gemaakt”, grapt Kürt Rogiers. Ze brengt Superhero en zorgt voor een wel héél verrassende auditie.
 • Marijse (23, Wondelgem): Marijse vertrouwt Kürt en Tooske toe dat ze een vreemde verslaving heeft. “Ik ben verslaafd aan eetgeluiden. Krakende geluiden relaxen mij, ik word er zen van.” Deze studente leerkracht doet auditie op De Wereld Van K3.
 • Laura (29, Dendermonde): Laura is veiligheidsambtenaar en studeert in avondschool voor vastgoedmakelaar. “Een serieuze ommezwaai, want vroeger was ik professionele danseres”, vertelt ze. “Zelfs ook stuntvrouw. Dat heeft me tot filmsets gebracht van Star Wars, Lara Croft Tomb Raider en Men in Black 4.” Die gevaarlijke stunts laat ze even achterwege tijdens haar performance op Feest.

Deelnemers K2 zoekt K3 (uit Vlaanderen)

Nieuwsgierig naar de vierde aflevering van K2 zoekt K3: deze Vlaamse deelnemers doen een poging.

 • Luna (24, Sint Niklaas): Luna rolschaatst al zo’n 20 jaar en trekt ze ook met plezier aan voor haar auditie op Verliefd. “Je legt de lat heel hoog”, beseft Kürt. “Het is al spannend om te zingen, dan ga jij ook nog eens rolschaatsen.” Weet Luna zich staande te houden?
 • Megane (19, Sint-Genesius-Rode): Megane is danseres en heeft speciaal voor K2 zoekt K3 zanglessen gevolgd. Ze speelde al mee in #LikeMe en droomt ervan om mensen blij te kunnen maken door op een podium te staan. Gordon krijgt ze alvast uit zijn stoel met haar auditie op Oya Lele.
 • Kenny (28, Lier): Kenny is muscalacteur en heeft een eigen dansacademie opgericht. “En voor je het weet doe je dan mee in Mamma Mia”, vertelt hij. Kenny heeft zijn regenboogsokken meegebracht als geluksbrenger tijdens zijn auditie op Love Boat Baby.
 • Bo (20, Lokeren): Bo houdt zich graag bezig met bakken en heeft een versgebakken cake meegebracht naar de audities. “Eten helpt tegen de stress”, weet ze. Met Ya Ya Yippie heeft ze naar eigen zeggen een moeilijk liedje gekozen. Overtuigt ze zo de jury?
 • Penelope (18, Aalbeke): Penelope houdt van dansen en rallyrijden, zingt onder de douche en droomde er als kind van om op een podium te staan. Haar mama heeft haar nog maar enkele maanden geleden voor het eerst horen zingen. Kan ze de stress de baas tijdens Ster?

Kandidaten K2 zoekt K3 uit Vlaanderen

Maak kennis met de deelnemers uit Vlaanderen uit de derde aflevering van K2 zoekt K3.

 • Myrthe (19, Londerzeel): Maakt sinds drie jaar deel uit van het Studio 100-koor. Ze zingt binnenkort mee in de afscheidsshow van Samson & Gert. Haar ultieme droom is toch om een K3’tje te worden. Lukt dat met Hart Verloren?
 • Kato (24, ‘s-Gravenwezel): Is klinisch psychologe en zingt daarnaast ook in een coverband. “Ik ga Oya Lélé zingen omdat ik jullie vooral wil overtuigen dat er terug een K in K3 moet komen”, klinkt het vastberaden. Ze laat een ongezien feestje losbarsten in de studio.
 • Tineke (25, Zerkegem): Nam vier jaar geleden deel aan The Voice van Vlaanderen en strandde in de Battles. Ze schrijft zelf liedjes, geeft les en probeert in de klas van alles een liedje te maken. Voor haar auditie koos ze Mama’s en Papa’s.
 • Laura (19, Oostende): Deze studente kleuteronderwijs zegt altijd super vrolijk te zijn en daarom goed bij K3 te passen. Het is dan ook haar kinderdroom. Niet zo lang geleden verloor Laura haar broer. “Hij was altijd een grote steun en ik weet dat hij er vandaag ook bij is. Hij was zelf super muzikaal. Mijn auditie doe ik deels ook voor hem. Ik weet dat hij super trots zou zijn dat ik hier sta.” Ze brengt Verliefd.
 • Stijn (30, Hoboken): Stijn werkt als ambtenaar en is ook graag met mode bezig. “Ik zou perfect zijn voor K3 want dan kan ik mijn creativiteit en liefde voor muziek bundelen.” Zijn auditie op Ali Baba heeft hij tot in de puntjes voorbereid, ook vestimentair.
 • Bart (18, Zedelgem): Bart is grote fan van André Hazes én van K3 natuurlijk. “Nu jongens ook mogen deelnemen krijg ik mijn kans. Het zou fantastisch zijn om de eerste jongen in K3 te kunnen zijn”, droomt hij. Zijn eerste optreden ooit doet hij op Beroemd.

Vlaamse kandidaten K2 zoekt K3

Weten deze Vlaamse kandidaten aan de jury van K2 zoekt K3 te overtuigen? Hieronder de deelnemers uit aflevering 2.

 • Joke (22, Rotselaar): Zij sluit met haar auditie voor K2 zoekt K3 een bijzonder heftige periode af. “Ik heb het afgelopen jaar borstkanker gehad”, vertelt ze. “Momenteel gaat alles goed en is de behandeling achter de rug. Daardoor besef ik: het leven is kort, dus geniet ervan. Waag de sprong en we zien wel waar we belanden.” Ze brengt het betekenisvolle Jij Bent Mooi, “omdat ik vind dat iedereen zo’n mooie boodschap elke dag wel mag horen.”
 • Nancy (22, Mol): Kinderverzorgster Nancy groeide op in Nederland, maar woont nu in de Belgische Kempen. Ze zingt in een gospelkoor en samen met haar zus is ze soms backing vocal voor haar mama. Ze brengt Ushuaia.
 • Amy (25, Averbode): Houdt van dieren, padel en Limburg. Ze deed ooit mee aan een missverkiezing. “Maar dat is niet zozeer de Amy die hier vandaag voor jullie staat. Ik ben eigenlijk eerder een K3’tje.” Ze hoopt door te stoten met K3 Airlines.
 • Chahrazad (20, Sint-Martens-Latem): “Ik zou een goed K3’tje zijn omdat ik de energie en pit in mij heb om er helemaal voor te gaan en mijn passie te delen met iedereen die K3 leuk vindt.” Ze waagt haar kans met Tele-Romeo.
 • Anke (19, Hoogstraeten): Speelde mee in de Studio 100-musical 40-45 (waar ze nu ook een Nederlandse 40-45 van maken). “Ik heb de microbe te pakken gekregen door Ketnet Musical en 40-45. Toen dacht ik: dit is het en daar wil ik mijn job van maken. Daarom waag ik mijn kans.” Dat doet ze met Niet Normaal. “Een liedje dat toch wel bij mij past.”
 • Gaëlle (25, Sint-Denijs-Westrem): Gaëlle is een professionele danseres en danste al mee in de show van 20 jaar K3. Hanne en Marthe schrikken zich dan ook een hoedje in de gouden box: “Dat is onze achtergronddanseres! Ik wist niet dat die kon zingen!” Maakt Gaëlle indruk met Als Het Binnenregent?
 • Remi (19, Zwijnaarde): Remi is student musicaltheater in Tilburg. “Je kent me misschien van Campus 12, maar vooral als Wickie De Viking”, klinkt het. Op 10-jarige leeftijd stond hij ook naast Jelle Cleymans en Free Souffriau (de voormalige Mega Mindy) in de musical Robin Hood. De stress van het podium schrikt Remi dus niet af. Wat vinden de jury’s van zijn auditie op Eyo?

Vlaamse deelnemers uit aflevering 1

 • Pieter (29, Antwerpen): “Ja, ik ben een jongen!” Zo begint Pieter zijn auditie. Hij krijgt het publiek helemaal mee met Jij Bent De Bom. Al dreigt zijn auditie heel even fout te lopen…
 • Jolien (22, Vorselaar): Houdt van enorme kicks en adrenaline. Daarom doet ze mee aan K2 zoekt K3. Maakt ze met Trouwen kans om een K3’tje te worden?
 • Lin (19, Nijlen): Lin babysit in haar vrije tijd op het dochtertje van Nathalie Meskens en wordt vlak voor haar performance verrast met een bijzondere videoboodschap. Ze doet auditie op Beroemd.
 • Elise (27, Nieuwerkerken): Elise is juf in het vijfde leerjaar. Ze houdt dus bijzonder veel van kinderen. Daarnaast houdt ze ook van zingen, dansen én van haar kersverse verloofde. Ze brengt Eyo.
 • Emma (25, Kessel-Lo): Is geadopteerd uit Bulgarije. Ze werkt als verzorgster in een kinderdagverblijf. Voor haar auditie op Oya Lele heeft ze een verrassende supporter meegebracht: haar kat.
 • Giana (19, Hoevenen): “Als je mij zou vragen om ofwel bekend te zijn zoals Lady Gaga ofwel K3 te zijn: ik kies 100% voor K3”, klinkt het bij Giana. Ze heeft alvast een glitterjurkje uitgekozen voor haar auditie op Jij Bent Mijn Gigi.
 • Guus (24, Morkhoven): Probeert er naar eigen zeggen voor te zorgen dat de sfeer nooit onder nul zakt. Dat doet hij ook met zijn auditie op Drums Gaan Boem. Guus is geen grote fan van Ingeborg, maar drukt zij af voor zijn auditie?

K2 zoekt K3 deelnemers uit Nederland

Maak kennis met de laatste Nederlandse deelnemers, die auditie doen in K2 zoekt K3. Wie steelt het hart van de jury of dat van Hanne en Marthe.

 • Judy (22, Nieuwleusen): Judy was 12 jaar lang majorette. Ze is dans- en musicalstudente en heeft ook haar eigen beautysalon. Voor haar auditie op Pina Colada heeft ze haar nagels dan ook helemaal in K3-stijl aangepast. “Ik heb het regenboogjurkje erin verwerkt, dat moet geluk brengen.”
 • Suzanne (20, Amsterdam): Geef Suzanne een micro of een piano en ze is gelukkig. Ze verrast jurylid Samantha met haar klankkleur tijdens haar auditie op Trouwen. Weet ze ook de andere jury’s te overtuigen?
 • Marlou (23, Hengelo): Marlou is dansdocent en houdt van dansen, zingen… en “alles filmen en er vette video’s van maken”. Haar tattoos zorgen voor een stoere look, “maar ik heb ook best een lieve en zachte kant”, klinkt het. “Een goeie mix voor K3.” Ze doet auditie op Dans Van De Farao.
 • Mats (19, Amsterdam): Mats is student toneel en kleinkunst en speelde al mee in de musical The Sound of Music. “Nu wil ik ook wel eens van K3 proeven”, weet hij. Hij waagt zijn kans met Loko Lé. Steekt Mats er met zijn lengte van bijna 2 meter niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk bovenuit?
 • Dirk (23, Tilburg): Dirk is student musicaltheater en maakt graag podcasts met zijn beste vriendin. Voor zijn auditie koos hij één van zijn favoriete K3-liedjes De Drie Biggetjes. Maar laat dat nu nét het K3-liedje zijn waar jurylid Gordon een grondige hekel aan heeft.
 • Shelby (26, Rotterdam): Muziek maken, Netflixen en creatief bezig zijn: dat is wat Shelby het liefste doet. “Ik hoop dat er eindelijk een beetje kleur in K3 kan komen, daar ga ik voor.” Vlak voor haar auditie op Ster zorgt ze voor enige commotie bij de publieksjury én bij Hanne en Marthe.
 • Babette (22, Loenen aan de Vecht): Babette heeft een kat met 1 tand en een eigen Instagram-pagina. “Al mijn andere hobby’s zijn wel normaal”, lacht ze. Ze doet ook aan vrijwilligerswerk: “Ik ben taalcoach en help een Turkse en een Poolse vrouw met het leren van het Nederlands.” Daarvoor gebruikt ze ook wel eens de muziek van K3. Ze is de allerlaatste kandidaat die auditie komt doen met Love Boat Baby.

Kandidaten K2 zoekt K3 (Nederland)

De Nederlandse deelnemers uit Nederland: aflevering 4 K3 zoekt K3.

 • Olly (23, Alphen): Olly is kleuterleerkracht en non-binair. Hij vindt dat K3 voor iedereen moet zijn. “Mijn mama zegt: er zijn mannen, er zijn vrouwen én er is Olly. (…) Dat is toch weer iets nieuws en verfrissend. Ze zingen vaak liedjes over dat je mag zijn wie je wil, dus ja, waarom ik dan niet?” Olly is de eerste non-binaire kandidaat in K2 zoekt K3 en laat een feestje losbarsten met Toveren.
 • Jemaima (24, Dordrecht): Jemaima begon te zingen in de kerk en staat nu voor het eerst op het grote podium. “Ik was als kind superfan van K3! Maar ik had het nog leuker gevonden als er iemand bij was geweest die iets meer gelijkenissen zou hebben met mij. Het is mijn droom om dat zelf te worden voor andere kinderen.” Maakt Jemaima indruk met Waar Zijn Die Engeltjes?
 • Demi (23, Zundert): Deze studente geneeskunde assisteert in operatiekamers. Maar die passie geeft ze graag op mocht ze een K3’tje worden. “Ik ga een liedje zingen voor alle lieve oma’s, in het bijzonder voor mijn topoma”, klinkt het voor Oma’s Aan De Top. 
 • Anne (21, Vlaardingen): Volgens Gordon lijkt ze een beetje op prinses Leia van Star Wars. Met haar dotjes in het haar komt Anne het podium op om Mooier Dan Je Denkt te zingen. Brengt het gelukspoppetje dat ze van haar oma en opa kreeg ook echt geluk?
 • Diede (20, Someren): Volgens Kürt Rogiers lijkt Diede als twee druppels water op Laura Tesoro, een compliment dat ze wel vaker krijgt. En ook met Klaasje heeft ze iets gemeen: “We spelen allebei dwarsfluit”, klinkt het. Speelt Diede haar troeven uit tijdens Lollypopland?
 • Taco (22, Waddinxveen): Taco is dj van beroep en dat heeft voor hem niets dan voordelen. “Als ik op een podium sta kan ik het publiek in drie seconden meetrekken in mijn enthousiasme en energie”, klinkt het. Zet hij de studio in vuur en vlam met Kuma He?
 • Djarmo (21, Sliedrecht): Djarmo’s roots liggen in Indonesië. “Die flavour zou van mij een goed K3’tje maken”, weet hij. Djarmo is ook heel fanatiek met mode bezig en heeft de outfit voor zijn auditie op Bij De Politie tot in de puntjes voorbereid.
 • Manou (21, Beilen): Manou geeft in de musicalschool les aan de K3’tjes van later. Zingen, dansen en acteren zijn dan ook haar grote passies. Met haar auditie op Kusjessoldaten maakt ze de kijkbox meteen zo enthousiast dat Ingeborg en Gordon lustig mee ‘marcheren’. Geldt dat ook voor de luisterbox?

Deelnemers uit Nederland K2 Zoekt K3

De Nederlandse deelnemers uit de derde aflevering zijn:

 • Jess (25, Eindhoven): Is muziekdocente en campinganimatrice. Ze houdt ook enorm van reizen en trok in haar eentje met de auto drie maanden lang door Nieuw-Zeeland. Nu staat ze op het podium met Kuma He.
 • Florentien (28, Haarlem): Is geboren in België en belandde via Engeland in Nederland. Ze hoopt de jury te overtuigen met haar “alternatief stemgeluid” en “eigen versie van de dansjes”. Ze brengt Alle Kleuren.
 • Thomas (29, Amsterdam): Volgens Thomas is het tijd voor een mannelijke kracht bij K3. “Ik heb super veel energie om dit te rocken.” Thomas had het in zijn jeugd niet altijd makkelijk en overwon een eetstoornis. “En nu sta ik hier. Met veel kennis en zelfzekerheid.” Klaar voor zijn auditie op Ya Ya Yippie.
 • Eveline (29, Zundert): Eveline is muziekdocente en studeert zelf muziektheater. “Het dak gaat eraf vandaag want ik ga jodelen en hoop dat de hele zaal gaat meedoen”, kondigt ze haar auditie op Jodelee aan.
 • Matthijs (18, Putten): Matthijs is pas 18 geworden en daarmee één van de jongste kandidaten. Hij zit in een musicalvereniging, maar is bloednerveus voor zijn auditie op Liefdeskapitein. “Je staat helemaal te trillen”, merkt Kürt Rogiers backstage op. Kan Matthijs de zenuwen de baas?
 • Celester (20, Bilthoven): Is studente mondzorgkunde en werkt ook als tandartsassistente. Ze was amper 10 toen ze ervan droomde om deel uit te maken van K3. “Toen was ik te jong, maar nu pak ik mijn kans.” Dat doet ze met een iets minder bekend, maar emotioneel K3-liedje: Bubbel.
 • Danielle (19, Leersum): Danielle heeft een eigen YouTube-kanaal waarop volgens haar álles bespreekbaar is. “Ik ben opgegroeid met K3 en dat waren mijn rolmodellen. Ik ben trans en K3 was voor mij het toppunt van vrouwelijkheid, daar keek ik erg naar op”, vertelt ze. Ze hoopt de jury te overtuigen met I Love You Baby.

Nederlandse kandidaten K2 zoekt K3

Hier onder de Nederlandse deelnemers uit aflevering 2.

 • Lisa (23, Eindhoven): Werkt bij de Python-attractie in de Efteling en figureert soms in Nederlands bekendste soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor haar auditie koos ze volgens Hanne & Marthe een moeilijk nummer: Zwaai Als Je Verliefd Bent.
 • Melissa (23, Amsterdam): “Ik ben al zingend, dansend en acterend uit mijn wieg gerold. Daarom móest ik hier gewoon zijn”, aldus Melissa. Ze geeft muziekles en studeert het zelf ook. Haar auditie doet ze op Natalia’s favoriete K3-nummer: Je Hebt Een Vriend, een song die ze bij Liefde voor Muziek zelf coverde.
 • Luca (21, Hoek Van Holland): Luca is student allround musicalperformer. Vorig jaar won hij zowel in België als in Nederland het kampioenschap soloshowdance. Stilzitten vindt hij tijdverlies. Welke moves toont hij op Oya Lélé?
 • Meryl (21, Schijndel): Dansen, zingen, entertainen en mensen blij maken, dat is wat Meryl naar eigen zeggen het liefste doet. En dat mag ze ten volle doen tijdens haar auditie op De Drie Biggetjes.
 • Timo (25, Texel): Heeft een passie voor musical en schrijft zelf leuke shows voor een vakantiepark. Daarnaast heeft Timo thuis een gigantische K3-verzameling met zo’n 2.000 à 3.000 attributen. Verdient hij straks zelf een plekje bij K3 met Papa Pa?
 • Eline (24, Zwolle): Is muziekjuf en speelt in een coverband. Daarnaast wordt ze ook helemaal zen van Disneypuzzels en van berglucht op grote hoogte. Blijft Eline ook zen tijdens haar auditie op Bij De Politie?

Nederlandse deelnemers uit aflevering 1

 • Arlieke (27, Oegstgeest): Is Belgisch, maar woont in Nederland. In 2006 deed ze mee aan Eurosong For Kids, sindsdien is muziek haar passie gebleven. Als wetenschapper werkt ze mee aan het coronavaccin. Ze brengt Toveren.
 • Lisa (22, Tilburg): Werkt als ‘entertainment ranger’ in een safaripark en is het dus wel gewoon om kinderen te animeren. Maar kan ze dat ook met haar auditie op Liefdeskapitein?
 • Quinty (24, Den Haag): Heeft voor haar auditie Oma’s Aan De Top gekozen en dat is niet zonder reden. “Het liedje gaat over mijn beste vriendin, en dat is mijn oma”, klinkt het op het podium.
 • Ziggy (19, Austerlitz): “Ik heb me speciaal voor K3 al geblondeerd”: Ziggy weet duidelijk wat hij wil. Hij heeft 119.000 volgers op TikTok en deed al mee aan The Voice of Holland. Zijn auditie op Teleromeo gaat niet onopgemerkt voorbij.
 • Chanel (23, Utrecht): Studeert Hersenwetenschappen en vindt naar eigen zeggen graag van alles uit. Wanneer ze het podium opkomt wordt Gordon meteen blij. Maar blijft dat zo tijdens haar auditie op Telepathie?
 • Chanté (24, Vlaardingen): Doet aan kickboksen en is dus geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ze werkt bij de politie en wil nu haar grote droom waarmaken met Liefde Is Overal.
 • Jasper (25, Varik): Was performer in Disneyland en is een geboren entertainer. Professioneel zingen deed hij echter nooit: “Ik zing alleen maar voor de lol”. Maar nu is het voor echt met 10.000 Luchtballonnen. Inclusief choreografie.
 • Emma (24, IJmuiden): Werkt in een zorginstelling en heeft een eigen YouTube-kanaal voor jonge mensen die met zichzelf in de knoop zitten. Waarom deze auditie op Meiden Van De Brandweer zo belangrijk voor haar is? “Ik ben niet geboren als Emma, maar als Geert. Vroeger als jongetje werd ik gepest. Na schooltijd kon ik naar mijn kamer toe, een jurkje aantrekken en mezelf zijn.” 
 • Julia (18, Bergen Op Zoom): Studeert interieuradvisering en houdt ervan om oude objecten te redden van de vuilnisbelt. Ze was al te zien in enkele musicals en doet nu auditie op Hallo K3.

Pre-audities

Wie nu al benieuwd is naar wie straks de opvolger wordt van Klaasje en zelf voor hoor- en zie-jury wil spelen kan dat doen via vtm.be. In de online auditietool van K2 zoekt K3 kan iedereen de preaudities beoordelen van de 68 kandidaten die straks hun kans wagen in de show. En dat enkel op basis van hun stem óf hun look. Zie je de kandidaten liefst aan het werk vanuit de kijkbox of hoor je ze liever uitsluitend vanuit de luisterbox? Test het zelf uit en geef jouw favorieten een ‘Oja’ of een ‘Néné’. Eén van deze 68 wordt straks dé opvolger van Klaasje.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 september 2021 /