K2 zoekt K3: Golden Tickets Hanne en Marthe | Gert Verhulst vijfde jurylid

K2 zoekt K3 is met een aantal verrassingen gestart! Hanne en Marthe volgen de audities namelijk vanuit hun gouden box en ze kunnen Golden Tickets uitdelen voor de studioshows. Zo hebben ze dus invloed op met wie ze – na het vertrek van Klaasje – K3 vormen. Daarnaast is bekendgemaakt dat Gert Verhulst het vijfde jurylid is van K2 zoekt K3. Hij komt erbij vanaf de studioshows.

Golden Tickets K2 zoekt K3

De eerste auditieshow van K2 zoekt K3 (met deze kandidaten) eindigde met een verrassing van formaat. Net wanneer iedereen dacht dat de eerste afvallers bekend waren, daalde er plots een extra gouden box neer in de studio. Geen kijkbox, geen luisterbox, maar wel een gouden box met daarin Hanne en Marthe als extra juryleden. Zij vormen op dit moment met Klaasje K3 en zullen dat verder zetten met de nieuwkomer. De komende weken kunnen Hanne en Marthe vanuit hun gouden box alle audities volgen. Ze krijgen de kans om onterechte afvallers op te vissen en met een Golden Ticket rechtstreeks door te sturen naar de studioshows.

Ontdek de leukste K3-items (met korting) in de Studio 100 webshop.

K2 zoekt mee op VTM GO

De belevenissen van Hanne en Marthe – die je laatst nog zag in K3 Dans van de Farao – in de gouden box en backstage bij K2 zoekt K3 zijn meteen na elke auditieshow exclusief te volgen in K2 zoekt mee op VTM GO. In de eerste show deelden Hanne en Marthe nog geen Golden Ticket uit en dus werd er afscheid genomen van Pieter, Ziggy en Quinty.

Hanne en Marthe (K3)

“We hebben alles super goed kunnen volgen, ook backstage hebben we meegekeken”, onthulde Hanne op het einde van de show. “We hebben echt álles van iedereen gezien. De komende weken hebben wij de mogelijkheid om een onterechte afvaller een tweede kans te geven. En niet zomaar een tweede kans.” “De kandidaat die wij oppikken gaat meteen door naar de studioshows”, vulde Marthe er nog aan toe. “We vonden het ontzettend leuk dat we in deze eerste show ook jongens hebben zien voorbijkomen. Veel mensen vragen ons of we dat wel zien zitten en dan denk ik: ‘Als je vandaag hebt gekeken: tuurlijk!’”

Gert Verhulst

Studio 100-topman Gert Verhulst had de eer om het startschot te geven van de grote zoektocht, maar ook hem zien de kijkers binnenkort terug. Vanaf de studioshows krijgt Gert Verhulst immers een stem in de jury van K2 zoekt K3. Hij zetelt als vijfde jurylid naast Natalia, Ingeborg, Gordon en Samantha en beslist zo mee wie uiteindelijk tot dé opvolger van Klaasje wordt uitgeroepen. Wist je dat Gert Verhulst zelf ook actief is als zanger; hij heeft net een cd uit. Verder is hij ook op tv te zien met De Cooke & Verhulst Show en De Verhulstjes Saint-Tropez.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

12 september 2021 /