Temptation Island: Love or Leave 2021 | deelnemers, singles én meer

Temptation Island: Love or Leave 2021 is van start! In Nederland kunnen de Videoland-kijkers de eerste twee afleveringen al bekijken. In België moeten de kijkers van Play5 nog even geduld hebben; het nieuwe seizoen van Temptation start vrijdag 27 augustus om 20.35 uur met een dubbele aflevering én een verrassende twist! Er kan een koppel naar huis gestuurd worden door de vrijgezellen!

Lees verder en maak kennis met de koppels en de vrijgezellen.

Singles bepalen lot koppels

Temptation Island: Love or Leave kent een nieuwe twist. De singles bepalen het lot van de deelnemers. De vrijgezellen kunnen namelijk een stel naar huis sturen… Het is een echte mindfuck voor de deelnemers. De vrijgezellen bepalen namelijk of de koppels voldoende hun best doen om zich open te stellen naar de singles toe. Doen ze dat niet dan kleurt het zwembad rood. Het koppel zit dan in de gevarenzone; waarna ze 24 uur de tijd hebben om de connectie aan te gaan. Ze weten alleen niet voor wie het precies is bedoeld, want in beide villa’s licht het zwembad op. Aan het nieuwe presentatieduo Viktor Verhulst en Monica Geuze de beurt om dit te onthullen… Ik vind dit een geweldige zet; het maakt Temptation Island 2021 meteen een stuk spannender!

Macht Singles in Temptation Island; zij mogen koppel naar huis sturen
Macht Singles in Temptation Island; zij mogen koppel naar huis sturen

Temptation Island 2021

Bert en Delphine, Nico en Donna, Wouter en Julia & Koen en Deborah worden twee weken van elkaar gescheiden en gaan de ultieme relatietest aan. In Spanje gaan ze op zoek naar antwoorden en zoeken ze uit of er misschien wel iemand beter bij hen past. Wat doet het met de koppels om omgeven te worden door knappe singles, die ook op zoek zijn naar een echte connectie? Dat zien we in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave.

Donna De Graef & Nico Gossye

De 26-jarige Donna De Graef en de 26-jarige Nico Gossye uit Rumst (België) zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. In hun relatie namen ze samen al grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich soms aan de jaloerse houding van Donna, hij voelt soms wat wantrouwen. Op Temptation Island: Love or Leave wil Nico Gossye bewijzen dat het wantrouwen van Donna De Graef niet nodig is en testen ze of ze écht de ware zijn voor elkaar.

Denk je: ik herken Nico ergens van? Dat klopt! Hij deed in 2018 mee aan het derde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch.

Delphine De Vrieze & Bert Vanuytrecht

De 27-jarige Delphine De Vrieze en de 33- jarige Bert Vanuytrecht uit Nederzwalm (België) hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven. Delphine had toen een relatie, maar na enkele dates koos ze toch voor Bert. Opposites attract: Delphine & Bert zijn elkaars absolute tegenpolen, tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Zo is het koppel al tien jaar samen. Vier jaar geleden is Bert de mist in gegaan: hij heeft met een andere vrouw gekust en verzweeg dit voor Delphine. De misstap van Bert zorgt nog regelmatig voor pittige discussies. Temptation Island: Love or Leave is een manier voor Bert Vanuytrecht om Delphine De Vrieze te laten zien dat hij wel trouw kan zijn.

Wist je dat je thuis ook Temptation Island kunt spelen?

Wouter van Dort & Julia Akkerman

De sportieve 30-jarige Wouter van Dort is anderhalf jaar samen met de lieve en sociale Julia Akkerman van 24. Het koppel uit Groningen heeft elkaar leren kennen via een datingapp. Door slechte ervaringen in het verleden vindt Wouter het lastig om Julia volledig te vertrouwen. Iets waar Julia moeite mee heeft, ook omdat Wouter zelf niet eerlijk is geweest aan het begin van hun relatie. Door het avontuur aan te gaan wil Julia aan hem laten zien dat zij anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Ze wil graag een toekomst met hem opbouwen, maar alleen als hij er volledig voor wil gaan.

Koen & Deborah

De zorgzame 24-jarige Deborah en de zelfverzekerde 27-jarige Koen uit Best (Nederland) zijn al negen jaar samen. In het begin van hun relatie hebben ze allebei contact gehad met anderen, waardoor het vertrouwen in elkaar is beschadigd. Doordat ze al zo lang samen zijn vragen ze zich af of er niet toch iemand anders beter bij hen past. Het avontuur van Temptation Island willen ze gebruiken om het vertrouwen in elkaar te herstellen en erachter te komen of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Is het Love or Leave?

Efrain Balochie & Aylin Kirmikil - vijfde koppel Temptation Island 2021
Efrain Balochie & Aylin Kirmikil – vijfde koppel Temptation Island 2021

// SPOILER // Koen en Deborah verlaten Temptation Island 2021 aan het begin van het nieuwe seizoen al.

Efrain Balochie & Aylin Kirmikil

Het vijfde Temptation Island koppel – zij nemen de plek in van Koen & Deborah – is Efrain Balochie & Aylin Kirmikil. De 24-jarige Efrain Balochie is model en acteur. Hij is een sociale jongen en valt op sportieve, slanke vrouwen. Hij heeft al twee jaar een relatie met Aylin. Deze 22-jarige dame is sales medewerkster en model. Aylin Kirmikil is een zorgzaam type en valt op sociale en ondernemende jongens. Ze gaan samen deze ultieme relatietest aan en hopen een antwoord te vinden op de vraag of ze de ware zijn voor elkaar.

Denk je nu: ik herken Efrain! Dat klopt: je zag hem als verleider in Temptation Island 2020. Daarnaast zag je hem als acteur in Mocro Maffia. Hij speelde één van de bodyguards van misdaadbazin Tia Alvarez.

Vrijgezelle vrouwen Temptation Island 2021
Vrijgezelle vrouwen Temptation Island 2021

Single vrouwen Temptation Island: Love or Leave 2021

In totaal zijn er twaalf singles in iedere villa. Maak allereerst kennis met de vrijgezelle vrouwen, die naar Spanje zijn gekomen om het hoofd op hol te brengen van één van de deelnemers aan Temptation Island: Love or Leave 2021.

Laure (24) uit Geel

Laure werkt als contentmanager en healthcoach en is een zelfstandige positieve vrouw die geen blad voor haar mond neemt. Ze heeft al enkele relaties met voornamelijk ‘badboys’ achter de rug, maar is op zoek naar een langdurige relatie met de ware. Zuiderse, zelfstandige types die ook niet op hun mondje gevallen zijn, daar valt Laure op. Ze is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Jolien (28) uit Munsterbilzen

Jolien is eigenares van een restaurant en werkzaam als lady-chef. Ze staat haar mannetje in de keuken en is recht voor de raap. Daarnaast houdt ze ook van paardrijden en vind je haar vaak terug in de fitness. Bij Jolien is het alles of niets: het klikt of het botst en ze weet heel goed wat ze wil. Deze avontuurlijke single is op zoek naar een ‘échte vent’, iemand dominant die net zoals haar avontuurlijk ingesteld is.

Shallie (28) uit Rotselaar

Shallie is laborante en social media strategist maar bovenal een echte levensgenieter met Italiaanse roots. Shallie weet hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in een relatie en is de geknipte kandidaat om in Temptation Island: Love or Leave de mannelijke koppelhelften tot inzicht te doen komen. Ze valt zelf op ambitieuze, zelfzekere mannen met een tikkeltje ‘badboy’ looks, maar vergis je niet – deze zuiderse schone zou zich graag opnieuw willen settelen.

Laura (29) uit Lommel

Deze positief ingestelde tandartsassistente is altijd goedgezind en houdt van sporten en motorcross. Laura wordt niet snel verliefd, maar zet haar hart op Temptation Island: Love or Leave wel degelijk open voor een nieuwe relatie.

Joyce (28) uit Opbrakel

Joyce is een optimist, empathisch en eerlijk. Ze is werkzaam als kinesitherapeut en gepassioneerd door dansen. Joyce is al een tijdje single en vindt het moeilijk om de ware tegen te komen. Elkaar vrijheid gunnen in een relatie is voor haar heel belangrijk. Deze zorgzame single is op zoek naar een oprechte, respectvolle jongen.

Chelsy (27) uit Gistel

Chelsy is een avontuurlijke, sociale reisconsultant met een passie voor sport als fitness, crossfit, lopen of zwemmen. Chelsy had al enkele relaties achter de rug, maar merkte bij haar laatste relatie dat de tegenpartij toch te verschillend was. Deze avontuurlijke vrijgezel is nu op zoek naar een relatie waar 100% toekomst in zit. Chelsy valt op grote jongens met donkere ogen, een baardje en tattoos. 

Jamila (NL)

De prachtige 30-jarige Jamila is al zeven jaar vrijgezel. Ze is een relatietype, maar haar hart is helaas ook vaak gebroken. Ze is op zoek naar ‘the real deal’ en klaar voor huisje, boompje, beestje. De trouwe en avontuurlijke Jamila is goed in het bieden van emotionele steun en helpt mensen graag bij het oplossen van hun problemen. Ze hoopt de mannen uit de koppels dan ook veel mentale support te kunnen bieden.

Michelle (NL)

Michelle is drie jaar vrijgezel en staat ervoor open om iets moois en serieus met iemand op te bouwen. De pittige en avontuurlijke 31-jarige valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen. Als ze een goede klik heeft met iemand en de chemie er is, kan ze snel verliefd worden en gaat ze er ook helemaal voor.

Noëlle (NL)

De gevoelige en sociale Noëlle van 26 heeft al redelijk wat ervaring op het gebied van de liefde en relaties. Ze valt op zorgzame en trouwe mannen en staat open voor een nieuwe liefde, die ze tijdens Temptation Island Love or Leave hoopt te vinden. Ze weet hoe lastig het is om in een lange relatie te zitten en je daarin af te vragen of diegene het voor je is. Op basis van haar eigen ervaringen hoopt ze een luisterend oor te zijn en de mannen advies te geven over hun relaties.

Presley (NL)

De avontuurlijke en sportieve Presley bouwt snel een band op met iemand. De 26-jarige kan snel verliefd worden en staat ervoor open een diepere connectie met iemand aan te gaan. Ze is op zoek naar een verzorgde, sportieve man met diepgang. Presley praat makkelijk over haar gevoelens en hoopt de mannen te kunnen helpen bij de zoektocht naar of ze daadwerkelijk met de ware zijn.

Kim (NL)

De knappe 22-jarige Kim is altijd vrolijk en neemt mensen in haar omgeving snel mee in haar enthousiasme. Ze sociaal en avontuurlijk en neemt geen blad voor de mond. Ze valt op iemand die verzorgd en actief is en doorzettingsvermogen heeft. Ze is er klaar voor om met iemand een diepere connectie aan te gaan en hoopt dit tijdens Temptation Island Love or Leave ook daadwerkelijk te doen.

Joyce (NL)

Joyce is rechtdoorzee, zelfstandig en spontaan. De 23-jarige is nu een jaar single en staat open voor een nieuwe liefde. Ze valt op verzorgde, lange mannen die spontaan en ambitieus zijn. Arrogantie is voor haar een afknapper, net als een lelijk gebit. Ze hoopt tijdens het avontuur haar nieuwe liefde te vinden. En zodra ze die gevonden heeft, gaat ze daar voor de volle honderd procent voor. 

Single mannen Temptation Island 2021
Single mannen Temptation Island 2021

Single mannen Temptation Island: Love or Leave 2021

Natuurlijk maak je ook kennis met de vrijgezelle mannen, die dit jaar meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island. Wie brengt het hoofd van de dames op hol?

Fatih (26) uit Diest

Fatih is een zelfverzekerde, nonchalante badboy met Turkse roots. Fatih is werkzaam als ober en wordt soms vergeleken met ‘Tarzan’, omwille van zijn zuiderse looks, lichaamsbouw en lange haren. Deze sociale jongen is op zoek naar een ambitieuze vrouw maar heeft een afkeer van dramaqueens. Hij houdt van voetbal, fitness en een avondje op stap gaan. 

Valentino (30) uit Maasmechelen

Valentino heeft Italiaanse roots en is verzot op koffie, hij baat een koffiebar uit. Voor Valentino is de speeltijd voorbij: na enkele korte relaties is hij nu op zoek naar een vrouw waarmee hij zich kan settelen, ook kinderen passen in dat plaatje. Deze levensgenieter is een echte Bourgondiër en op zoek om zijn liefde voor lekker uit eten te delen met iemand.

Kevin (25) uit Ninove

Kevin werkt als taxichauffeur en verzorgt ook het onthaal van een nachtclub. Deze positief ingestelde levensgenieter houdt van fitness en heeft een passie voor auto’s. Als single geniet hij van het vrijgezellenleven, maar staat ook open voor een relatie. Voor Kevin is het belangrijk dat er een klik is: hij is op zoek naar een vrouw die recht voor de raap is en open communicatie apprecieert. Zijn droomvrouw is liefst ook een tikkeltje ‘hard to get’, een perfecte kandidaat dus voor Temptation Island: Love or Leave.

Maxime (24) uit Oostakker

Maxime is ambitieuze charmeur: hij houdt van sporten, lekker eten en reizen. Deze ‘smooth talker’ werkt als sales manager en had nog nooit last van een ‘gebroken hart’.  Als de klik er is, gaat hij er volledig voor. Deze spontane jongen is op zoek naar een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw met een groot hart voor dieren.

Jimi (25) uit Beersel

Jimi is een sociale, speelse jongen maar ook een doorzetter. Werkzaam als zelfstandige schilder en gepassioneerd door motorcross. Een romanticus op zoek naar de ware liefde: na een lange relatie is Jimi al een tijdje vrijgezel maar hij brengt daar nu graag verandering in. Op Temptation Island: Love or Leave gaat hij op zoek naar échte liefde. Deze spontane en eerlijke jongen valt op exotische en zorgzame types.

Yannick (24) uit Brecht

Yannick werkt als zelfstandige in transport maar is ook een gepassioneerde dj. Altijd goedgezind, eerlijk en grappig. Hij weet wat hij wil: Yannick is op zoek naar de vrouw waarmee hij wil trouwen, wie weet vindt hij de toekomstige moeder van zijn kinderen wel op Temptation Island. Deze allemansvriend is niet op zoek naar een korte relatie, hij gelooft in liefde op het eerste gezicht maar is een tikkeltje kieskeurig. Hij houdt van sportieve, goedlachse blondines.

Niels (NL)

De 25-jarige gezellige en ambitieuze Niels is acht maanden vrijgezel. Hij valt op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen en vindt een innerlijke connectie belangrijker dan het uiterlijk. Niels wil graag voor zijn 30e vader te worden en hoopt tijdens Temptation Island Love or Leave de vrouw van zijn leven tegen te komen.

Serayo (NL)

De sociale en amicale Serayo van 29 is drie jaar vrijgezel en op zoek naar een fijne relatie. De afgelopen jaren heeft hij geleerd dat het niet alleen om uiterlijk draait en het belangrijker is iemand oprecht te leren kennen. Hij valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen en denkt dat Temptation Island Love or Leave de ideale plek is om deze vrouw tegen te komen.

Willem (NL)

De 30-jarige Willem is sportief en muzikaal en valt op grappig en spontane vrouwen die serieus in het leven staan. Hij is nu een jaar vrijgezel en is in deze fase van zijn leven op zoek naar een serieuze relatie. Hij bouwt snel een vertrouwensband op met vrouwen en kan een goed luisterend oor zijn. Dit hoopt hij ook voor de vrouwen op Temptation Island Love or Leave te zijn.

Jake (NL)

De 21-jarige Jake is de jongste van de single mannen, maar dat betekent niet dat hij niet op zoek is naar een serieuze relatie en een toekomst met iemand wil opbouwen. Hij valt op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn. De avontuurlijke en gedreven Jake komt volwassener over dan zijn leeftijd en staat ervoor open een diepere connectie met een van de vrouwen aan te gaan.

Bob (NL)

De ondernemende en trouwe Bob van 26 houdt van hardlopen en motorrijden. Wat de liefde betreft is hij nu een half jaar vrijgezel en op zoek een intellectuele en loyale partner. Voordat hij in een relatie stapt wil hij eerst een goede klik met iemand hebben. Als hij eenmaal in een relatie zit, zal hij voor diegene door het vuur gaan. Iets wat hij ook van zijn partner verwacht. Tijdens Temptation Island: Love or Leave wil hij de vrouwen niet zomaar vertellen dat hun relatie niet goed is, maar wil hij graag oprecht naar ze luisteren en hen advies geven.

Joop (NL)

Wat de liefde betreft wil het voor de sociale en muzikale 32-jarige Joop tot nu toe nog niet echt lukken. Hij hoopte jong vader te worden, maar is de juiste vrouw nog niet tegengekomen. Hij zoekt een partner die het leuk vindt om dingen te ondernemen en niet alleen maar op de bank wil zitten. Hij is er klaar voor om de connectie aan te gaan en mocht hij een van de vrouwen leuk vinden, zal hij er geen gras over laten groeien.

Temptation Island: Love or Leave is een productie van SimpelZodiak in samenwerking met Zodiak Belgium – beiden een label van Banijay Benelux. // Foto’s Play5 //

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2021 /