De Kuthoer (Katja Herbers) op tv kijken | cast en verhaal

De Kuthoer met Katja Herbers in de hoofdrol kun je zondag 29 augustus om 20.20 uur kijken op NPO 3. Ontdek alles over de cast en het verhaal.

De Kuthoer

In De Kuthoer wordt columniste en auteur Femke (Katja Herbers) elke dag overspoeld met anonieme nare berichten op sociale media en wordt soms zelfs dood gewenst. Op een dag is ze er helemaal klaar mee en ontvlamt de woede in haar. Femke besluit wraak te nemen op haar ‘reaguurders’.

De Kuthoer is op dvd verkrijgbaar.

Cast De Kuthoer

De cast van De Kuthoer wordt gevormd door Katja Herbers, Achraf Koutet, Harry van Rijthoven, Genio de Groot, Bram van der Kelen, Claire Porro, Rein Hofman en Seno Sever. Verder zien we ook presentatoren als Antoin Peeters, Matthijs van Nieuwkerk en Merel Westrik.

Katja Herbers

De Nederlandse actrice Katja Herbers, die bij het grote publiek bekend is geworden door haar rol van Joyce in Divorce, timmert op dit moment flink aan haar internationale carrière. Natuurlijk zagen we haar in eigen land al in tal van films en series, maar momenteel maakt ze furore in Amerika als Kirsten Bouchard in de serie Evil. Inmiddels is er zelfs als een derde seizoen besteld van deze reeks, die in Nederland bij Net5 te zien was.

Acteurs & Actrice

Ben je nieuwsgierig naar waar je de andere acteurs en actrice uit De Kuthoer van kent? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Achraf Koutet was te zien in De slet van 6VWO, Instinct en Mocro Maffia. Hij debuteerde in Land Van Lubbers.
  • Harry van Rijthoven speelde in tal van tv-series en films. Zijn laatste grote rollen waren die in Papadag, waarin hij Hans speelt. En Flikken Maastricht waarin we hem zien als Philippe Schalkwijk.
  • Genio de Groot is ook een zeer ervaren acteur. Hij was vier afleveringen te zien in Baantjer het Begin als Ed de Vries.
  • Bram van der Kelen verder zag je hem bijvoorbeeld in 4Jim en recent in Vliegende Hollanders als Dimitri Sjirinkin.
  • Claire Porro debuteerde in De vloer op jr.
  • Rein Hofman herken je vast uit verschillende (kinder)series en films. Denk dan aan Spangas, waarin hij fysiotherapteut Thijmen speelde. Of als de vader in Knofje, de animatieserie.
  • Seno Sever was recent nog te zien in Lieve Mama als agent Loukili. Bij het grote publiek werd hij bekend als Efe Uslu uit Van Speijk.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2021 /