Katja Herbers in Amerikaanse dramaserie Evil (op Net5)

Katja Herbers is vanavond om 22.30 uur bij Net5 te zien in de nieuwe Amerikaanse dramaserie Evil. Je ziet deze reeks aansluitend aan het tweede seizoen van de hitserie Manifest. Manifest start om 20.30 uur met een dubbele aflevering.

Katja Herbers

De Nederlandse actrice Katja Herbers: “De Kings (Michelle en Robert), de bedenkers van Evil behoren tot de top van televisiemakers in Amerika. Evil werd daar vaak omschreven als “batshit tv”. Een serie waarin alles kan gebeuren, die loeispannend is én geestig, onvoorspelbaar en wild, met briljante dialogen en veel goede acteurs. Ik ben heel trots dat het bij Net5 te zien zal zijn. En ben heel benieuwd hoe de serie hier ontvangen wordt.”

Verhaal van Evil

Kristen Bouchard (een rol van Katja Herbers) is een forensisch psycholoog die wordt ingehuurd door de katholieke kerk. Ze moet onderzoeken of een seriemoordenaar bezeten is door de duivel of dat hij echt een psychopaat is.

Ze krijgt daarbij hulp van David Acosta (Mike Colter) die werkzaam is voor de katholieke kerk. Voor hem zijn sommige dingen soms onverklaarbaar, maar daarom niet minder waar. Hij onderzoekt zaken die mogelijk draaien om bezetenheid zijn om vervolgens te bepalen of exorcisme of verder onderzoek nodig is. Kristen is een vrouw van de wetenschap en gelooft niet in duivels en bezetenheid. Totdat zij zelf aan den lijve ondervindt dat sommige mysteriën niet te verklaren zijn…

Deze serie is iedere woensdag om 22.30 uur te zien bij Net5 en terug te kijken op Kijk.nl.

Manifest

In het eerste seizoen van Manifest kwamen Ben, zijn zoon Cal en zijn zus Michaela voor een heel onaangename verrassing te staan bij terugkomst uit Jamaica. Hun vlucht bleek vijfenhalf jaar eerder vermist te zijn geraakt en de passagiers dood gewaand. Terug in New York worden de passagiers achtervolgd door visioenen. De jonge Cal ziet hierin hun grafstenen met een sterfdatum. Wat betekent dit en is dit nog terug te draaien? Michaela probeert dit samen met haar broer te achterhalen. Tot er in haar appartement een worsteling ontstaat tussen Zeke en haar ex-verloofde Jared. Er klinkt een schot; maar wie raakt-ie?

Wist je dat het derde seizoen van Manifest al is besteld?

Uitzending: vanaf woensdag 9 september, wekelijks, om 20.30 uur dubbele afleveringen van Manifest bij Net5 en op KIJK.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 september 2020 /