Switch met Adriaan Van den Hoof; zesde seizoen zomer 2021

Je kunt vanaf vanavond – maandag 5 juli – iedere maandag tot en met vrijdag om 20.50 uur kijken naar Switch met Adriaan Van den Hoof. In de zomer van 2021 is de spelshow alweer toe aan het zesde seizoen. De quiz zonder punten belooft ook dit jaar weer een must see te worden.

Niet jouw ding? Ontdek dan tal van streamtips dankzij Guidinc.

Switch

Aan de geslaagde formule van Switch wordt niet geraakt: vijf kandidaten strijden een hele week lang voor de hoogste plaats. De volgorde van de kandidaten geeft de tussenstand weer. Door juiste antwoorden te geven, strijden de kandidaten om op de eerste plaats te raken. Want bij een juist antwoord ‘switchen’ ze van plaats met een tegenkandidaat in een hogere positie. Wie aan het einde van de aflevering op nummer één staat, maakt in de finale kans op 1000 euro. Of meer zelfs, als de finale van de dag voordien niet gewonnen werd.

Switch is één van de zomerprogramma’s van Eén. Ontdek hier meer over het programma van zomer 2021

Adriaan Van den Hoof

Switch wordt gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof, die je ook kunt kennen als cabaretier en acteur. Zo zag je hem bijvoorbeeld in Vlaamse films als Helden Boven Alles en Wat mannen willen. Je zag hem in series als Windkracht 10, Het peulengaleis en vier seizoenen als Tom Smeekens in Aspe. Hij is daarnaast een ‘goede vriend’ van de Vlaamse Sinterklaas. De laatste jaren zien we hem vooral als presentator op tv, zoals van Twee tot de zesde macht, Sorry voor Alles en dus Switch.

Coronamaatregelen

Uiteraard worden in Switch de geldende coronamaatregelen nog steeds nageleefd. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, worden Adriaan Van den Hoof en de kandidaten getest op de opnamedagen. Ook het Switch-publiek komt kijken op een veilige manier. Er worden enkel bubbels van vier personen toegelaten en die blijven steeds op veilige afstand van elkaar. Switch is een programma van Panenka voor Eén. 

Foto: Joel Hoylaerts/Photo News

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 juli 2021 /