Ik Neem Je Mee met zeven BN’ers als privéchauffeur

Zeven BN’ers gaan vanaf vanavond – maandag 3 mei – om 21.30 uur op pad in het nieuwe SBS6 programma Ik Neem Je mee. Wendy van Dijk, Johnny de Mol, Jeroen van der Boom, Britt Dekker, Gordon, Winston Gerschtanowitz en Dennis van der Geest zijn vanaf nu privéchauffeur en vervoeren gewone mensen naar een ongewone, bijzondere of belangrijke gebeurtenis in hun leven.

Ik Neem Je Mee

Zo rijdt Johnny de Mol een 10-jarig meisje naar het kinderziekenhuis, om haar na afloop blij te maken met een geweldige verrassing. Wendy van Dijk zoekt samen met een aanstaande bruid de trouwjurk van haar dromen uit en Jeroen van der Boom bezorgt een diamanten echtpaar een onvergetelijke dag. Tijdens de rit doen de passagiers hun verhaal. Waar gaat de rit naartoe en vooral: waarom?

BN’ers als privéchauffeur

Alle passagiers mogen zélf hun chauffeur kiezen. Ze kunnen kiezen uit Wendy van Dijk, Johnny de Mol, Jeroen van der Boom, Britt Dekker, Gordon, Winston Gerschtanowitz en Dennis van der Geest. Alle presentatoren in dit bijzondere chauffeursteam hebben hetzelfde met elkaar gemeen: ze zijn nieuwsgierig, stellen vragen, leven mee, lachen mee en bieden waar nodig ook troost.  

Privéchauffeurs:

Waar je de privéchauffeurs uit Ik Neem Je Mee van kent? We hebben over allemaal de afgelopen tijd wel al iets geschreven.

  • Wendy van Dijk zag je bijvoorbeeld in Wie van de 3 en We Want More.
  • Johnny de Mol heeft recent het programma De Mol’s Hoop gemaakt.
  • Jeroen van den Boom is op dit moment op tv met de De Beste Liedjes van het Songfestival.
  • Britt Dekker presenteert samen met Martien Meiland de nieuwe quiz First & Last.
  • Gordon is de presentator van de nieuwe quiz The Cube.
  • Winston Gerschtanowitz presenteerde de knikkershow Marble Mania, waar nu ook een Vlaamse editie van komt.
  • Dennis van der Geest zie je als gast bij 10 voor Taal.

Persoonlijke verhalen

De passagiers komen uit het hele land. Wat hun verhaal ook is: voor de persoon zélf staat deze autorit in het teken van een mijlpaal. De bekende privéchauffeurs rijden, luisteren en doen er alles aan om van deze rit de rit van hun leven te maken. Ik Neem Je Mee is een hartverwarmend programma met echte verhalen van echte mensen. Het is een productie van Talpa Entertainment Producties.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 mei 2021 /