VTM maakt versie van knikkershow Marble Mania

VTM brengt de Nederlandse knikkersensatie naar Vlaanderen en maakt eigen versie van tv-hit Marble Mania. Deze Talpa-show van John de Mol heeft het knikkeren bij veel families weer terug op de kaart gezet. Hij is op tv te zien vanaf zaterdag 12 februari: ontdek hier alles.

Knikkershow op VTM

De presentator of presentatrice van de Vlaamse versie van Marble Mania is nog niet bekend. Ook de uitzenddatum is nog niet bekendgemaakt. Als ik meer weet, deel ik het hier en in onze Facebook-groep.

Hier lees je alles over Marble Mania België. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Marble Mania

In elke aflevering van Marble Mania nemen drie bekende gezichten het tegen elkaar op. Ze spelen in elke ronde eerst een behendigheidsspel: mini-bowlen bijvoorbeeld, of penaltyschieten. Hoe behendiger ze zijn, hoe meer kans ze hebben in de volgende race: de geluksrace. Tijdens die zenuwslopende knikkerrace op steeds een nieuwe, indrukwekkend gebouwde knikkerbaan, wisselen geluk en pech elkaar constant af.

De bekende knikkeraar die het beste presteert op de geluksbanen, verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale. In de finale proberen de kandidaten zoveel mogelijk geld te verdienen voor een goed doel. Op deze gigantische finalebaan rollen maar liefst 6000 knikkers. Zwaartekracht, geluk, behendigheid en vooral héél veel knikkerspektakel: daar is het allemaal om te doen in ‘Marble Mania’.

In navolging van LEGO Masters

“We zijn bijzonder enthousiast om deze knikkersensatie los te laten op Vlaanderen. Marble Mania is een spannende en spectaculaire show voor het hele gezin en daar blijven we bij VTM voluit op inzetten. Met het succesvolle LEGO Masters, dat binnenkort met een nieuw seizoen start, hebben we Vlaanderen al massaal aan het bouwen gezet en hopelijk vinden binnenkort ook de knikkers hun weg naar de huiskamers. De combinatie van prachtige knikkerbanen en spannende races tussen bekende Vlamingen maken van Marble Mania alvast een show boordevol entertainment”, aldus Maarten Janssen, Channel manager VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 februari 2021 /