Spelshow The Cube bij SBS6 met Gordon

Gordon presenteert het zenuwslopende spelprogramma The Cube. Onder zijn leiding maken de deelnemende duo’s kans op een bedrag van 100.000 euro. Deze show is vrijdag 23 april om 20.00 uur bij SBS6 te zien. Ontdek er hier alles over.

The Cube

In de van oorsprong Engelse tv-hit The Cube moeten kandidatenduo’s opdrachten uitvoeren in een grote high tech transparante kubus. De spellen lijken simpel, maar blijken in de praktijk een stuk moeilijker dan gedacht. Binnenin The Cube draait het allemaal om een combinatie van lef, behendigheid, stalen zenuwen en een beetje geluk. En dat maakt dat je op het puntje van je stoel zit bij deze spannende, nieuwe spelshow. Wie lukt het om de zeven spellen tot een goed einde te brengen en wint 100.000 euro?

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Spellen moeilijker dan gedacht

Om The Cube te verslaan zijn behendigheid, vastberadenheid en stalen zenuwen van groot belang. De kandidatenkoppels lijken ogenschijnlijk gemakkelijke spellen te spelen, maar eenmaal in The Cube zijn de opdrachten onder druk toch net iets moeilijker. De spellen variëren van geblinddoekte opdrachten en ingewikkelde balansspellen tot opdrachten die binnen een tijdslimiet moeten worden volbracht.

Deze spellen kun je in The Cube verwachten

Zoals een spel waarbij de deelnemers een balletje op een plateau moeten hooghouden, geblinddoekt over obstakels moeten stappen, een toren moeten bouwen terwijl zij op een draaischijf staan of een zenuwslopende opdracht moeten vervullen waarbij zij in zeer korte tijd blokken van de ene kant naar de andere kant van The Cube moeten brengen. Hoe verder de kandidaten in het spel komen, hoe lastiger de opdrachten en hoe groter de inzet. Voorafgaand aan elke opdracht wordt een video getoond waarin te zien is hoe het spel werkt. Daarna is de beurt aan de kandidaten. Simpel toch..?

100.000 euro winnen

Ieder duo begint met negen levens. In totaal moeten zeven spellen succesvol afgerond worden om op de geldladder te stijgen naar het hoogste punt en het maximumbedrag van maar liefst 100.000 euro te kunnen innen. Het spel houdt op wanneer alle levens zijn verbruikt, of als is besloten niet verder te spelen en het reeds gewonnen geldbedrag te cashen. Durven de kandidaten het aan om voor het maximale te gaan met het risico om alles kwijt te raken óf verslaan ze The Cube? Gordon presenteert deze show bij SBS6.

Deze spelshow is een productie van IDTV. Te kijken vnaf vrijdag 23 april om 20.00 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 april 2021 /