Derde seizoen voor Dertigers (BNNVARA) in Nederland!

Dertigers krijgt in Nederland niet alleen een tweede seizoen. BNNVARA heeft zojuist ook bevestigd dat het derde seizoen van Dertigers naar Nederland komt. De opnames van de nieuwe reeks staan gepland voor maart 2021. Dertigers seizoen 2 wordt in het najaar van 2021 uitgezonden.

Eerste seizoen Dertigers

Het eerste seizoen van de serie waarin een vriendengroep van acht dertigers centraal staat, was dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3. De afleveringen zijn op NPO Start en NPO Plus 5,3 miljoen keer gestreamd. Dat het zo’n succes was, kon ik ook merken op VlaamsKijken. Iedere kijker leek wel meer te weten te willen komen over de vriendengroep (en de acteurs en actrices die de dertigers spelen).

Tweede seizoen Dertigers

In het nieuwe seizoen passeren nog steeds herkenbare dertigersdilemma’s de revue. Na de heftige confrontaties en bekentenissen aan het slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt en hun vriendschap heeft standgehouden. Maar gaat dit ook lukken op de lange termijn? In Vlaanderen is het tweede seizoen van Dertigers al uitgezonden; zonder spoilers weg te geven, heb ik in dit artikel al geschreven wat ik van seizoen 2 van Dertigers vond.

Cast Dertigers

Alle acht de vrienden keren allemaal terug in het nieuwe seizoen, gespeeld door Wieger WindhorstJoy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele MuusLeonoor KosterEva LaurenssenJelle de Jong en Gürkan Küçüksentürk. Hoe het zit met Nhung Dam en Alex Hendrickx die de partner spelen van één van de personages… dat weten we in het najaar van 2021.

Derde seizoen Dertigers

Dat ook in Nederland een derde seizoen van Dertigers volgt, is voor mij geen verrassing. Dit is zo’n herkenbare reeks. Omdat ik de Vlaamse tv-series op de voet volg, heb ik Dertigers seizoen 1 en seizoen 2 al gezien. Ik kijk dan ook uit naar seizoen 3 van Dertigers. In Vlaanderen zijn de opnames van dat seizoen deze zomer begonnen. De acteurs en actrices volgende op Instagram heb ik in ieder geval gezien dat ze weer naar de Ardennen trekken. Maar verder durf ik ook nog niets over de verhaallijn van het derde seizoen van Dertigers te zeggen. Wil je weten wanneer de reeks in België (weer) wordt uitgezonden, kom dan bij de VlaamsKijken-Facebook-groep.

Remake Vlaamse serie

Dertigers is een Nederlandse bewerking van de gelijknamige Vlaamse serie. De dramaserie is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA. Elzelien Peters en Allard Westenbrink zijn in Nederland verantwoordelijk voor de regie van Dertigers. In Vlaanderen eindigde de serie met Dertigers seizoen 4. Er is daarnaast een nieuwe reeks aangekondigd, waarbij een nieuwe groep Dertigers (en dus ook een nieuwe cast) wordt gevolgd.

Foto: BNNVARA (still uit aflevering 6 van het eerste seizoen)

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 september 2020 /