Derde seizoen voor Dertigers (BNNVARA) in Nederland!

Dertigers krijgt in Nederland niet alleen een tweede seizoen. BNNVARA heeft zojuist ook bevestigd dat het derde seizoen van Dertigers naar Nederland komt. De opnames van de nieuwe reeks staan gepland voor maart 2021. Dertigers seizoen 2 wordt in het najaar van 2021 uitgezonden.

Eerste seizoen Dertigers

Het eerste seizoen van de serie waarin een vriendengroep van acht dertigers centraal staat, was dagelijks te zien bij BNNVARA op NPO3. De afleveringen zijn op NPO Start en NPO Plus 5,3 miljoen keer gestreamd. Dat het zo’n succes was, kon ik ook merken op VlaamsKijken. Iedere kijker leek wel meer te weten te willen komen over de vriendengroep (en de acteurs en actrices die de dertigers spelen).

Tweede seizoen Dertigers

In het nieuwe seizoen passeren nog steeds herkenbare dertigersdilemma’s de revue. Na de heftige confrontaties en bekentenissen aan het slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt en hun vriendschap heeft standgehouden. Maar gaat dit ook lukken op de lange termijn? In Vlaanderen is het tweede seizoen van Dertigers al uitgezonden; zonder spoilers weg te geven, heb ik in dit artikel al geschreven wat ik van seizoen 2 van Dertigers vond.

Cast Dertigers

Alle acht de vrienden keren allemaal terug in het nieuwe seizoen, gespeeld door Wieger WindhorstJoy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele MuusLeonoor KosterEva LaurenssenJelle de Jong en Gürkan Küçüksentürk. Hoe het zit met Nhung Dam en Alex Hendrickx die de partner spelen van één van de personages… dat weten we in het najaar van 2021.

Derde seizoen Dertigers

Dat ook in Nederland een derde seizoen van Dertigers volgt, is voor mij geen verrassing. Dit is zo’n herkenbare reeks. Omdat ik de Vlaamse tv-series op de voet volg, heb ik Dertigers seizoen 1 en seizoen 2 al gezien. Ik kijk dan ook uit naar seizoen 3 van Dertigers. In Vlaanderen zijn de opnames van dat seizoen deze zomer begonnen. De acteurs en actrices volgende op Instagram heb ik in ieder geval gezien dat ze weer naar de Ardennen trekken. Maar verder durf ik ook nog niets over de verhaallijn van het derde seizoen van Dertigers te zeggen. Wil je weten wanneer de reeks in België (weer) wordt uitgezonden, kom dan bij de VlaamsKijken-Facebook-groep.

Remake Vlaamse serie

Dertigers is een Nederlandse bewerking van de gelijknamige Vlaamse serie. De dramaserie is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA. Elzelien Peters en Allard Westenbrink zijn in Nederland verantwoordelijk voor de regie van Dertigers.

Foto: BNNVARA (still uit aflevering 6 van het eerste seizoen)

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

9 september 2020 /