Dertigers seizoen 2 in Nederland | meer over cast en verhaal

Dertigers seizoen 2 is vanaf maandag 23 augustus om 22.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO3. De eerste vier afleveringen zijn nu al te kijken via NPO Plus. Daarmee volgt de serie het voorbeeld van Vlaanderen, waar seizoen 3 zelfs al te zien was én nu het vierde seizoen wordt gedraaid. Vanaf het tweede seizoen zullen er wel wat verschillen tussen de oorspronkelijke reeks en de remake van Dertigers te zien zijn.

Goed nieuws! Er komt een derde seizoen van Dertigers naar Nederland!

Verhaal tweede seizoen Dertigers

Na het heftige slot van seizoen 1 hebben de vrienden hun levens weer opgepakt. Maar lukt het ook hun vriendschap in stand te houden op de lange termijn? Kan Bart zijn bedrog voor Lot geheimhouden? Zullen Alex en Elias elkaar terugvinden? Hoe vergaat het Nora als alleenstaande moeder? Smaakt de kus in de lift van Pieter en Saar naar meer of zijn ze gewoon vrienden gebleven?

Seizoen 2

Ik heb zelf het tweede seizoen van Dertigers in België gevolgd en was echt onder de indruk. Je leert Bart, Lot, Nora, Pieter, Saar, Alex en Elias in seizoen 2 zo anders kennen. Ieder heeft zo zijn eigen verhaallijn en er komt meer diepgang in de reeks. En natuurlijk niet te vergeten: nog meer herkenbare situaties voor Dertigers (of momenten die je het liefst in je eigen leven wil voorkomen) én heel veel heerlijke muziek.

Cast Dertigers seizoen 2 Nederland

Als in Nederland de Vlaamse verhaallijn grotendeels gevolgd wordt voor seizoen 2, dan betekent dat dat de cast gewoon weer kan bestaan uit  Wieger WindhorstJoy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele MuusLeonoor KosterEva LaurenssenJelle de JongGürkan KüçüksentürkNhung Dam en Alex Hendrickx.

Nieuwe acteurs en actrices in Dertigers seizoen 2?

Daarnaast bevat de cast van Dertigers ook nieuwe namen. Naast de vaste cast zie je Eric Corton, Mustafa Duygulu en Abbey Hoes. Ook maken John Buijsman, Jip van den Dool en Margo Dames maken in het tweede seizoen van de Nederlandse Dertigers hun opwachting. Daarnaast zijn er ook acteurs en actrices uit het eerste seizoen, die in seizoen 2 van Dertigers dan weer wat minder promiment in beeld zijn…

Wil je meer weten over de cast van Dertigers lees dan het uitgebreide artikel, waarin ik alle acteurs en actrices van deze tv-serie aan je voorstel. Dit is één van de best gelezen berichten op mijn blog: Alles over Cast Dertigers in Nederland (BNNVARA).

Elzelien Peters en Lykele Muus bewerken Dertigers 2

Regisseur Elzelien Peters heeft samen met acteur Lykele Muus de scenario’s bewerkt. Lykele Muus: “Met het eerste seizoen van Dertigers schoten we soort van per ongeluk in de roos, maar in seizoen 2 laten we niets aan het toeval over. Het was een feest om voor deze geweldige groep een nog mooier, grappiger en verrassender nieuw seizoen te mogen schrijven. We kennen de personages inmiddels zo goed dat we precies weten hoe ver ze kunnen gaan, en hoe diep ze kunnen vallen…” Dertigers is een bewerking van de gelijknamige succesvolle Vlaamse serie. De regie ligt in handen van Elzelien Peters, Hans Somers en Janice Pierre. Dertigers is een coproductie van Hollands Licht en BNNVARA.

Dertigers-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het Dertigers-nieuws? Ben je benieuwd naar de Vlaamse versie en wil je weten wanneer het derde seizoen van Dertigers op tv komt? Benieuwd naar andere berichten rondom de reeks. Kom dan bij de VlaamsKijken Facebook-groep.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 september 2020 /