Dertigers seizoen 2 in Nederland

Dertigers seizoen 2 komt ook naar Nederland! Maar liefst 5,3 miljoen kijkers hebben de reeks namelijk via NPO Plus gekeken. Met zulke cijfers kan seizoen 2 van Dertigers natuurlijk niet uitblijven. Daar zijn ze het ook bij BNNVARA en de NPO over eens. Ze volgen dus het voorbeeld van Vlaanderen, waar seizoen 2 van Dertigers al op de buis was en momenteel seizoen 3 wordt gedraaid.

Goed nieuws! Op 9 september 2020 heeft BNNVARA bevestigd dat er ook een derde seizoen van Dertigers naar Nederland komt!

Seizoen 2

Ik heb zelf het tweede seizoen van Dertigers in België gevolgd en was echt onder de indruk. Je leert Bart, Lot, Nora, Pieter, Saar, Alex en Elias in seizoen 2 zo anders kennen. Ieder heeft zo zijn eigen verhaallijn en er komt meer diepgang in de reeks. En natuurlijk niet te vergeten: nog meer herkenbare situaties voor Dertigers (of momenten die je het liefst in je eigen leven wil voorkomen) én heel veel heerlijke muziek.

Cast Dertigers seizoen 2 Nederland

Als in Nederland de Vlaamse verhaallijn gewoon gevolgd wordt voor seizoen 2, dan betekent dat dat de cast gewoon weer kan bestaan uit  Wieger WindhorstJoy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele MuusLeonoor KosterEva LaurenssenJelle de JongGürkan KüçüksentürkNhung Dam en Alex Hendrickx.

Nieuwe acteurs en actrices in Dertigers seizoen 2?

Daarbij kan ik verklappen dat een aantal van deze acteurs en actrices iets minder te zien zullen zijn in het tweede seizoen. En we maken natuurlijk ook kennis met nieuwe gezichten. Ik ben benieuwd welke Nederlandse acteurs en actrices zich dus bij de cast van Dertigers gaan voegen voor seizoen 2. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte.

Wil je meer weten over de cast van Dertigers lees dan het uitgebreide artikel, waarin ik alle acteurs en actrices van deze tv-serie aan je voorstel. Dit is één van de best gelezen berichten op mijn blog: Alles over Cast Dertigers in Nederland (BNNVARA).

Dertigers-nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het Dertigers-nieuws? Ben je benieuwd naar de Vlaamse versie en wil je weten wanneer het derde seizoen van Dertigers op tv komt? Benieuwd naar andere berichten rondom de reeks. Kom dan bij de VlaamsKijken Facebook-groep.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

7 september 2020 /