Bekende Vlamingen in Blokken voor Kom op tegen kanker

Bekende Vlamingen zijn deze week in Blokken te zien voor Kom op tegen kanker. Tien bekende koppen spelen tegen elkaar om zo geld in te zamelen voor dit goede doel. De deelnemers zijn: Sven De Leijer, Kamal Kharmach, Stephanie Planckaert, Eddy Planckaert, Flo Windey, Julie Vermeire, Thibau Nys, Sven Nys, James Cooke en Gert Verhulst.

Speciale Blokken-week voor Kom op tegen kanker

Ben Crabbé neemt in een speciale Blokken-week afscheid van 2020 met vijf bijzondere afleveringen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Tien bekende koppen spelen tegen elkaar om zo geld in te zamelen voor het goede doel.

Bekende Vlamingen spelen voor goede doel Blokken

Dat bekende Vlamingen voor Kom op tegen Kanker aan Blokken meedoen, is niet de eerste keer. Dat wordt al jarenlang gedaan, zodat er echt al tal van BV’s hun kennis hebben getest. Niet alleen op het gebied van actua en algemene kennis, maar ook wat het spelletje Tetris betreft.

Deelnemers Blokken Kom op tegen Kanker 2020

Voor 2020 heeft Blokken weer een leuke club bekende Vlaamse deelnemers gevonden die de strijd aan gaan voor Kom op tegen Kanker. Dat zijn Sven De Leijer en Kamal Kharmach, Stephanie Planckaert en haar vader Eddy Planckaert, Flo Windey en Julie Vermeire, Thibau Nys en zijn vader Sven Nys, James Cooke en talkshowcollega Gert Verhulst.

Waar ken jij de bekende Blokken deelnemers van?

  • Sven De Leijer is op dit moment op tv te zien met Vrede op Aarde.
  • Kamal Kharmach presenteert de oudejaarsconference op Eén en dook in Andermans Zaken.
  • Stephanie Planckaert en haar vader Eddy zijn met Chateau Planckaert een ware hit.
  • Flo Windey verbrak heel wat taboes met haar show en documentaires in Club Flo.
  • Julie Vermeire (de dochter van Jacques Vermeire) is veelvuldig te zien op social media, maar doet nu ook een Dancing with the Stars-special met James Cooke.
  • Sven Nys en zijn zoon Thibau beleven op dit moment een heel ander seizoen wat veldrijden betreft. Thibeau was in De Container Cup te zien.
  • James Cooke zag je laatst nog in de musical 14-18 op tv.
  • Gert Verhulst is dit jaar voor het eerst niet meer te zien als het baasje van Samson; die zorg heeft zijn dochter Marie overgenomen.

Speciale Blokken-week ten voordele van Kom op tegen Kanker: van maandag 28 december tot en met vrijdag 1 januari om 18.30 uur op Eén en via VRT NU.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2020 /