Jaaroverzicht 2020 van Karrewiet – Ketnet

Karrewiet blikt vanaf vandaag terug op 2020 met gezichten die de nieuwsuitzendingen mee kleur gaven. Hoe hebben Wout van Aert, Zeger Van Noten en Black Mamba 2020 beleefd? Welke nieuwsverhalen hebben Marc Van Ranst, Pommelien en Maksim van #LikeMe geraakt, geschokt of ontroerd? En welke dromen koesteren Alexander De Croo, Celine Dept en Michiel Callebaut voor 2021? Ze vertellen het zelf in het Karrewiet Jaaroverzicht 2020.

Jaaroverzicht 2020

2020 was een bijzonder jaar. Viruskenners werden op slag bekende Vlamingen, we klapten massaal voor de helden van de zorg, en verzamelden laptops voor kinderen in armoede. Het werd een olympisch jaar zonder Spelen en een zomer zonder festivals. Overal in de wereld kwamen mensen op straat tegen racisme, onze koning kreeg er een pluszus bij, en terwijl Abel met zijn papa van Mexico naar Canada stapte, werden Celine Dept en Michiel Callebaut de populairste TikTokkers en YouTubers van ons land.

Karrewiet

“2020 was anders dan anders. Daarom hebben we voor ons jaaroverzicht ook gekozen voor een andere aanpak Met 10 gezichten die 2020 bepaald hebben, ons geraakt hebben of ons doen lachen hebben in dit bijzondere jaar”, aldus Jelle Mels, Amber Janssens en Mariam El Mandoudi, Karrewiet-ankers

Overzicht afleveringen:

  • 21/12: #LikeMe-acteurs Pommelien Thijs en Maksim Stojanac, die nu te zien zijn in de #LikeMe winterspecials (waar je meer over de boeken ontdekt)
  • 22/12: Dylan (uit de Karrewiet-reportage over kwetsbare gezinnen)
  • 23/12: Marc Van Ranst
  • 24/12: Black Mamba
  • 25/12: Wout van Aert
  • 28/12: Alexander De Croo
  • 29/12: Abel (uit de Karrewiet-reportage waarin hij samen met zijn papa van Mexico naar Canada stapt)
  • 30/12: Sofie Van Wing (hoofdverpleegster Sint-Trudo Ziekenhuis)
  • 31/1: Zeger Van Noten uit Kamp Waes
  • 1/1: Celine Dept en Michiel Callebaut

Karrewiet Jaaroverzicht 2020: Elke weekdag in de kerstvakantie tijdens Karrewiet omstreeks 17.55 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be, de Ketnet-app en het YouTube-kanaal Karrewiet van Ketnet.

Hieronder de aflevering van Pommelien Thijs en Maksim Stojanac. En natuurlijk niet vergeten dat Pommelien ook te zien is in de kerstfilm De Familie Claus.

Foto: VRT – Karrewiet Jaaroverzicht 2020

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 december 2020 /