#LikeMe Winterspecial met Lucas Van Den Eynde

De #LikeMe Winterspecial komt er aan! Naast veel vertrouwde gezichten, maakt ook acteur Lucas Van Den Eynde in de #LikeMe Winterspecial zijn opwachting. De special wordt uitgezonden in twee delen: op zondag 20 en op zondag 27 december.

#LikeMe Winterspecial

De populaire Ketnet-serie #LikeMe brengt tijdens deze kerstperiode een gloednieuwe winterspecial. Met opnieuw enkele Nederlandstalige klassiekers in een nieuw jasje. Speciaal voor de winterspecial werd van vier bekende nummers een nieuwe versie gemaakt. Dat zijn:

Winterspecial #LikeMe in de Ardennen

Deze keer zien we de cast van #LikeMe niet in de vertrouwde schoolomgeving, zoals in de eerste twee seizoenen. Maar ze trekken samen naar de Ardennen. Dit is het verhaal: “Caro, Vince, Yemi, Maria en Camille proberen het beste te halen uit iets wat een gezellig weekendje Ardennen moest worden, maar worden zwaar op de proef gesteld door de groffe en nalatige eigenaar van het hotel waar ze verblijven.”

Spanning en ontroering

“De Winterspecial toont een heel gezellige kant van #LikeMe, met des te meer warmte. Opgenomen in gekke tijden maar in toch zo een gezellige sfeer. Naast een stevige portie humor is onze special ook nog eens doorspekt van spanning en ontroering met een mooie boodschap aan het einde. We hopen dat de Ketnetters er samen met hun familie een warm familiemoment van kunnen maken”, aldus Pommelien Thijs, Maksim Stojanac, Francisco Schuster, Sali Haidara en Camille Dhont.

Wist je dat Pommelien Thijs op dit moment te zien is in de kerstfilm De Familie Claus op Netflix? En ook Camille was recent te zien in een serie.

Lucas Van Den Eynde in #LikeMe

Lucas Van Den Eynde is een nieuwkomer in de cast van #LikeMe. De zeer ervaren acteur – dit op dit moment op tv te zien is in Black-out – vertelt meer over de opnames. “Ik ben heel blij en aangenaam verrast van de troep #LikeMe’ers. Evenveel enthousiasme als talent, zowel op artistiek alsook op productioneel vlak. Het deed deugd met zulke jongen veulens in zee te gaan, die het Nederlandstalige lied nieuw leven inblazen en zo de jongere generatie hiermee laten kennismaken.”

We hebben over Lucas Van Den Eynde al vaak geschreven op VlaamsKijken – hier het totale overzicht.

#LikeMe Winterspecial kijken

#LikeMe Winterspecial wordt uitgezonden in twee delen, op zondag 20 en 27 december omstreeks 8 uur op Ketnet, via VRTNU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Wil je daarna nog meer van #LikeMe genieten? Dan kun je bijvoorbeeld de boekenreeks lezen (als je dat nog niet gedaan hebt). De meest recente titel is Caro 2.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 december 2020 /