Het Rad terug dit najaar; kandidaten gezocht

Het Rad komt dit najaar al terug op VIER met nieuwe afleveringen. De zoektocht naar kandidaten is dan ook gestart. Drie deelnemers kunnen zich morgen (woensdag 7 september) al verzekeren van hun plekje in de show met Peter Van de Veire.

Het Rad groot tv-succes

Klinkers kopen en de meest fantastische prijzen winnen, dat kan binnenkort weer naar hartenlust op VIER. Met gemiddeld meer dan een half miljoen kijkers en afgetekend marktleiderschap was Het Rad afgelopen zomer het meest verrassende tv-succes. VIER verklaart de meest populaire televisiewinkel ter wereld dan ook weer voor geopend, en zoekt kandidaten voor het verdraaid verrassend spelprogramma.

Kandidaten Het Rad gezocht

Kandidaten kunnen zich vanaf woensdag 14u inschrijven via vier.be, maar Het Rad zou Het Rad niet zijn, zonder een ontzettend fijne twist. VIER geeft morgen drie mensen de kans om zich rechtstreeks te verzekeren van een deelname. Ga jij je kans wagen – deel het in onze Facebook-groep?

Win deelname Het Rad via Instagram

Dit kan door de woordpuzzels via de Instagram van VIER op te lossen en de locatie van het rad –  een kleine versie die morgen ergens in Vlaanderen zal staan – te achterhalen. De eerste drie speurneuzen die het rad vinden en er een draai aan geven, zijn meteen verzekerd van hun plaats aan het echte rad in de televisiestudio.

Najaarsprogrammering VIER 2020

Omwille van Corona en de uitgesteld sportzomer koos VIER dit najaar voor een bewust brede spreiding van zijn programma’s.  Na de eerste lading pakken we op VIER binnenkort uit met dubbel (10!) zoveel nieuwe seizoenen en programma’s. Zo staat De Slimste Mens ter Wereld voor de deur, start vanavond #hetisingewikkeld en later komen daar ook nog De Anderhalve Meter Show, Ja, Chef!, Justice For All, Ooit Vrij, Champions League (met Brugge én hopelijk ook nog KAA Gent), Het Rad en Spitting Image bij. En laten we dit niet vergeten; Peter van de Veire is de nieuwe presentator van Big Brother 2021.

Foto: VIER.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 oktober 2020 /