Kerst vier je met WithLove & VlaamsKijken (WINNEN!)

Kerst vier je met WithLove en VlaamsKijken. In samenwerking met deze romantische streamingdienst mogen we namelijk iedereen een gratis maandabonnement ter waarde van 5,95 euro aanbieden. En twee lezers maken we eind december blij met een jaarabonnement ter waarde van 59,95 euro! Wie wil dat nu niet?

Ik wil winnen! Ga naar de speciale actiepagina, laat je e-mailadres achter én geef aan dat je deze actie hebt ontdekt via VlaamsKijken (helemaal naar onder scrollen). Eind december wordt er contact opgenomen met de winnaars.

De streamingdienst WithLove bestaat inmiddels bijna een jaar en is het romantische zusje van Horrify. Heb je nu niks met romantische films en series, maar griezel je veel liever en kan het je niet spannend genoeg zijn. Lees dan het artikel dat ik schreef over Horrify: de streamingdienst voor horrorliefhebbers.

Kerst op WithLove

WithLove heb ik eerder dit jaar al nader bekeken, maar hun enorme kerstaanbod wil ik wel even extra in de schijnwerpers zetten. Volgens mij is er geen andere streamingdienst die zoveel kerstproducties heeft.  Ze hebben zelfs een adventkalender met films, zodat je vanaf 1 december iedere dag weer wordt verrast met een nieuw pareltje in jouw favoriete genre. Dat betekent zwijmelen onder een dekentje, met een lekkere mok warme chocolademelk en wat lekkers erbij. En als je even geen zin hebt om te kijken, dan tover je je woonkamer met WithLove om tot de meest knusse plek in huis Zet je gewoon het haardvuurtje op.

Kerstfavorieten

Mijn favorieten voor de donkere dagen voor Kerst? Wat mij betreft mag ‘An En Vogue Christmas’ niet ontbreken. Wie heeft in de jaren negentig niet geluisterd naar deze R&B groep? Als ik zeg ‘Free your mind and the rest will follow’ dan zing jij waarschijnlijk zo mee. En nu is er dus een muzikale kerstfilm met de dames.

Christmas Cupcakes

Voor de liefhebbers van Heel Holland Bakt – en dat zijn er een hoop – is Christmas Cupcakes een aanrader. Na het overlijden van hun vader, komen de twee zussen Gina en Kim weer terug in de bakkerij waar ze vroeger heel veel tijd en kerstavonden hebben doorgebracht. Maar de bakkerij kan misschien niet open blijven, als niemand de zaak overneemt en de schulden afbetaald.

Christmas Catch

Mag het wel wat spannender? Nou, dan zet je snel Christmas Catch op. De hopeloos romantische detective Mackenzie Bennett onmoet de charmante Carson. Alleen blijkt hij verdacht te worden van een diamantroof en moet Mackenzie hem juist undercover ontmaskeren. Gaat dat wel samen? En dat zijn nog maar drie films uit het enorme aanbod.

Nederlandstalige producties

Heb je niks met kerstfilms, maar kijk je het liefst wel naar romantische films en tv-series, dan zit je bij WithLove goed. Het aanbod is gigantisch. Ze hebben daarbij producties uit de hele wereld. Op dit moment is het Nederlands- en Vlaamse aanbod nog beperkt. Hier lees je er alles over de Vlaamse films en series op WithLove.

Winactie

Of WithLove iets voor jou is, kun je nu gratis ontdekken. We mogen al onze lezers namelijk trakteren op een gratis maandabonnement ter waarde van 5,95 euro. Laat hier je e-mailadres achter een geef aan dat je de actie kent via VlaamsKijken. En wie weet ben je dan eind december ook nog eens de gelukkige winnaar van een jaarabonnement. Twee lezers maken hier kans op! Je krijgt hierover automatisch bericht op het e-mailadres dat je achterlaat.

Dat wordt een heerlijke Kerst met WithLove en VlaamsKijken.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

28 november 2019 /