Kerst vier je met WithLove & VlaamsKijken

Kerst vier je met WithLove en VlaamsKijken. De streamingdienst WithLove bestaat inmiddels bijna een jaar en is het romantische zusje van Horrify. Het Kerst aanbod is enorm!

Heb je nu niks met romantische films en series, maar griezel je veel liever en kan het je niet spannend genoeg zijn. Lees dan het artikel dat ik schreef over Horrify: de streamingdienst voor horrorliefhebbers.

Kerst op WithLove

WithLove heb ik eerder dit jaar al nader bekeken, maar hun enorme kerstaanbod wil ik wel even extra in de schijnwerpers zetten. Volgens mij is er geen andere streamingdienst die zoveel kerstproducties heeft.  Ze hebben zelfs een adventkalender met films, zodat je vanaf 1 december iedere dag weer wordt verrast met een nieuw pareltje in jouw favoriete genre. Dat betekent zwijmelen onder een dekentje, met een lekkere mok warme chocolademelk en wat lekkers erbij. En als je even geen zin hebt om te kijken, dan tover je je woonkamer met WithLove om tot de meest knusse plek in huis Zet je gewoon het haardvuurtje op.

Kerstfavorieten

Mijn favorieten voor de donkere dagen voor Kerst? Wat mij betreft mag ‘An En Vogue Christmas’ niet ontbreken. Wie heeft in de jaren negentig niet geluisterd naar deze R&B groep? Als ik zeg ‘Free your mind and the rest will follow’ dan zing jij waarschijnlijk zo mee. En nu is er dus een muzikale kerstfilm met de dames.

Christmas Cupcakes

Voor de liefhebbers van Heel Holland Bakt – en dat zijn er een hoop – is Christmas Cupcakes een aanrader. Na het overlijden van hun vader, komen de twee zussen Gina en Kim weer terug in de bakkerij waar ze vroeger heel veel tijd en kerstavonden hebben doorgebracht. Maar de bakkerij kan misschien niet open blijven, als niemand de zaak overneemt en de schulden afbetaald.

Christmas Catch

Mag het wel wat spannender? Nou, dan zet je snel Christmas Catch op. De hopeloos romantische detective Mackenzie Bennett onmoet de charmante Carson. Alleen blijkt hij verdacht te worden van een diamantroof en moet Mackenzie hem juist undercover ontmaskeren. Gaat dat wel samen? En dat zijn nog maar drie films uit het enorme aanbod.

Nederlandstalige producties

Heb je niks met kerstfilms, maar kijk je het liefst wel naar romantische films en tv-series, dan zit je bij WithLove goed. Het aanbod is gigantisch. Ze hebben daarbij producties uit de hele wereld. Op dit moment is het Nederlands- en Vlaamse aanbod nog beperkt. Hier lees je er alles over de Vlaamse films en series op WithLove.

Winactie

Of WithLove iets voor jou is, kun je gratis ontdekken. Je kunt namelijk 14 dagen op proef kijken. Een abonnement kost 59,95 euro per jaar.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

28 november 2019 /