Louis Talpe, Robrecht VandenThoren, Ilse de Koe en Jonas Van Thielen in TDSO

Louis Talpe, Robrecht VandenThoren, Ilse de Koe en Jonas Van Thielen zijn toegevoegd aan de cast van Tegen de Sterren Op (TDSO). In het achtste seizoen, dat te zien is vanaf 1 februari om 20.35 uur op VTM en via de VTM-app, laten ze hun persiflages op het publiek los.

Louis Talpe kruipt in de huid van de Nederlandse voetbalcommentator Jan Mulder, de helft van de Boxy broers, Vlaanderens tv-lieveling James Cooke en VRT’s Amerika-specialist en reporter Björn Stennes. Wij kennen ‘m natuurlijk onder andere uit Spitsbroers en De Ridder.

Jonas Van Thielen leeft zich bij Tegen De Sterren Op helemaal in in de rollen van politici Ben Weyts en Wouter Van Besien, comedytalent Urbanus en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Je kunt hem kennen van onder andere 16+, Ten Oorlog, Vriendinnen en als rasechte versierder in Mag ik u Kussen?.

Ilse De Koe kruipt in de huid van één van de TDSO-toppers, namelijk Nathalie Meskens. Die persifleert ze De Laatste 24 Uur en zangeres én yoga goeroe Ingeborg. Ze is verbonden aan theatergezelschap Studio Okra. Op het scherm was ze al te zien in TV-reeksen zoals Kafka, Quiz me Quick, Café Derby en Bevergem.

En als laatste – één van mijn favoriete acteurs – Robrecht Vanden Thoren. Hij is bekend van Wat Als?, Hasta la Vista en Aanrijding in Moscou.

Ook de andere TDSO-acteurs hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en hebben weer een heleboel nieuwe bekende Vlamingen geanalyseerd en gepersifleerd. Zo gooit ook Tegen De Sterren Op Axel Daeseleire (Ivan Pecnik) tussen de daklozen, recenseren de Boxy’s (Louis Talpe en Guga Baúl) bekende kookboeken, leert kijkend Vlaanderen alles over seks door dokter Bea (Nathalie Meskens), verkent Cathérine Moerkerke (Clara Cleymans) nieuwe, onbereikbare werelden en laat Jeroom (Jonas Van Geel) zich ook bij VTM van zijn grappigste kant zien.

Ook dit jaar komen weer een heleboel échte bekende Vlamingen langs. Zo komt de Tête à Tête rubriek terug waarin een politicus of andere bekende kop tegenover zijn komisch evenbeeld komt te zitten voor een diepte-interview, met nieuwe spannende onthullingen tot gevolg. Geen tv-programma is veilig en geen enkele nieuwbakken tv-persoonlijkheid laat Tegen de Sterren Op onaangeroerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 januari 2018 /