Code van Coppens 2024: seizoen 4 in Nederland (5 in België)

Code van Coppens 2024 betekent seizoen 4 in Nederland op tv (vanaf zondag 21 april 20.30 uur). In België is seizoen 5 van Code van Coppens net uitgezonden bij VTM. Goed nieuws voor de Nederlandse fans, die zo de vijfde reeks kunnen bingewatchen via VTM GO.

Speel de Code van Coppens thuis. Ontdek Code van Coppens: het Proefkonijn *.

Code van Coppens 2024

In 2023 konden we genieten van The Big Bang: Universum Coppens (zowel in Nederland als België). De vraag was dan ook of we een nieuw seizoen van die reeks zouden krijgen of dat de broers toch weer in de escaperooms zouden duiken. Het is het laatste geworden. In België was de afgelopen weken het vijfde seizoen van Code van Coppens op tv.

Seizoen 4 in Nederland

De broers zijn in Nederland alweer toe aan seizoen 4 van Code van Coppens. De aftrap daarvan wordt gedaan door John de Bever en Kees Stevens, die het opnemen tegen Milan van Dongen en Jeroen Stekelenburg. Zij duiken de Wellness escaperoom in. Opmerkelijk: in België was dat ook de eerste ruimte van het vijfde seizoen. Daar noemden ze de aflevering dan ook de SM Wellness. Ben jij ook zo benieuwd hoeveel gelijkenissen er zijn? Zijn de escaperooms van de Code van Coppens in ieder land hetzelfde; of doen ze per land toch ook nog kleine aanpassingen.

  • John de Bever en Kees Stevens ken je van De Bevers.
  • Milan van Dongen en Jeroen Stekelenburg zijn beide sportjournalisten; ze zijn halfbroers. Journalist Jan Stekelenburg is hun vader.

Wellness escaperoom

Staf en Mathias starten hun eigen wellness. John de Bever en Kees Stevens maken zich net als Milan van Dongen en Jeroen Stekelenburg klaar voor een dagje vol verwennerij. De ontspannende sfeer in het kuuroord maakt al snel plaats voor stress en afzien. De zweetdruppels vliegen in het rond, als blijkt dat de wellness gebouwd is op een goedkoop stukje grond in ‘Dodewaard’. Want hier gooit een oververhitte reactor roet in het eten. Komen deze levensgenieters levend en wel veilig uit dit avontuur? En wie is de snelste?

Nederlandse Code van Coppens kijken

Op zondag om 20.30 uur bij SBS6 kun je dus wekelijks kijken naar de Nederlandse Code van Coppens. Nu denk je vast: dat kan in België niet. Geen probleem: daarvoor hebben ze de VPN Verbinding (die je op Nederland kan zetten). Op die manier kijk je gewoon via Kijk.nl.

Vlaamse Code van Coppens kijken

Voor de Vlaamse Code van Coppens zit je goed bij VTM GO (Plus). Helaas is die laatste een betaald abonnement dat we in Nederland niet kunnen afsluiten. Maar de vijfde reeks staat nog op de gewone. Hoe je VTM GO in Nederland kijkt? Hier de uitleg.

Foto: SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 april 2024 /