Het Roer Om: Hoe is het nu met? met deze deelnemers

Het Roer Om: Hoe is het nu met is met een nieuwe aflevering op tv te zien. Waar SBS6 de Het Roer Om-reeks begon met een nieuwe aflevering van seizoen 5, daar gingen ze vervolgens verder met Het Roer Om: Hoe is het nu met… En zo wisselen ze continu, want na nieuwe afleveringen van de vijfde reeks, volgt er nu dan weer een nieuwe Het Roer Om: hoe is het nu met waarin Anneke uit Egypte centraal staat, net als Monique en Jans in Hongarije. Je ziet het op donderdag 28 maart 2024 om 20.30 uur bij SBS6 en een uurtje later op Kijk.nl. Een week later is Het Roer Om seizoen 5 er gewoon weer.

Het Roer Om gemist?

Heb je de nieuwe afleveringen van Het Roer Om gemist? Geen enkel probleem. Zowel de afleveringen, waarin de deelnemers tijdens hun emigratie worden gevolgd als de terugblik zijn allemaal terug te kijken bij Kijk.nl. Je vindt hier alle eerdere seizoenen (dat zijn er inmiddels vier) en Het Roer Om: Hoe Is Het Nu met is aan de tweede reeks gestart. Wil je vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Het Roer Om seizoen 1 en 2 zijn in België te kijken via GoPlay.

Het Roer Om: Hoe is het nu met? 2024

Op dit moment kunnen we dus kijken naar afleveringen met oud-deelnemers aan Het Roer Om. Aan het eind van 2023 zagen we Eke en Goitske, Peter en Sandia, Tessa en Serge en tot slot Alex en Rick. En op 28 maart 2024 zien we hoe het nu gaat met Anneke en haar hondje in Egypte. En Monique en Jans in Hongarije. Als we meer deelnemers weten, dan werken we dit artikel natuurlijk bij.

Alex en Rick

Chambre d’hotes eigenaren Alex en Rick staan centraal. We zoeken ze een jaar na de opening weer op in het piepkleine slaperige Franse dorpje Melay. Hebben ze hun draai inmiddels gevonden? Hebben ze een sociaal leven weten op te bouwen? Hoe bevalt ze het runnen van de chambre d’hotes en de grote vraag is: kunnen ze ervan leven?

Tessa en Serge

Ook brengen we een bezoek aan Tessa en Serge die vlak bij Benidorm in Spanje een B&B runnen. Zij kampten met een flink tekort aan budget tijdens de verbouwing twee jaar geleden. De B&B is inmiddels klaar en ze hebben een druk weekend voor de boeg. Het is Gay Pride in Benidorm en alle kamers zitten vol. Lukt het ze alle schulden af te betalen en rond te komen in hun nieuwe bestaan?

Eke en Goitske

Een bezoek aan de uit Friesland afkomstige Eke en Goitske in Polen. Hier hebben ze twee huizen laten bouwen waarvan ze er één verhuren. Tijdens de bouw van de huizen breekt de oorlog uit in buurland Oekraïne waardoor de toekomst er opeens onzeker uitziet. Hoe gaat het nu met Eke en Goitske? Lukt het ze om rond te komen van de verhuur van dat ene vakantiehuis? Komen er nog wel toeristen naar het gebied? En zijn ze inmiddels geïntegreerd in hun geliefde Polen?

Peter en Sandia van Hare Krishna

Ook bezoeken we Hare Krishna volgelingen Peter en Sandia die in Zuid-Spanje een spiritueel centrum zijn begonnen. Zij hoopten rond te komen van donaties van bezoekers, maar lukt ze dit? Hebben ze al hun verbouwingsplannen kunnen uitvoeren en hoe bevalt ze het leven in Spanje?

Het Roer Om: seizoen 5

In december 2023 begon SBS6 de reeks nieuwe Het Roer Om-afleveringen met de eerste van seizoen 5. Daarin maakten we kennis met de 58-jarige Anneke, die vanuit Nederland vertrok naar Egypte. Vervolgens ging die reeks verder eind februari 2024.

Lees hier meer over de eerdere seizoenen en deelnemers van Het Roer Om

Foto SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 maart 2024 /