Nieuwe Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? afleveringen

De afgelopen weken konden we kijken na een aantal nieuwe afleveringen van Het Roer Om. Nu is het tijd om te ontdekken hoe het met stellen is gegaan na de uitzending van Het Roer Om. Dit is het vervolg op de afleveringen die we in september 2022 al op tv zagen. In de aflevering van vandaag (donderdag 20 april) kijken we hoe het gaat met Lisa & Bart en Ingrid & Bas.

Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

In de eerste van de nieuwe afleveringen van Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? zien we Miranda en Robert. Zij hebben een restaurant hebben overgenomen in Gambia. Om kosten te besparen zijn ze verhuisd en wonen ze gratis in een guesthouse van een vriend. Het loopt nog niet storm in het restaurant, daarom hebben ze besloten deze op allerlei manieren uit te buiten. Daarnaast het verhaal van Joris en Sinta. Zij runnen een goedlopend hotel in Oostenrijk. Omdat het restaurant ze te veel kopzorgen gaf hebben ze besloten deze dicht te gooien. Wel staat de voorjaarsvakantie voor de deur. Dat betekent veel gasten, maar ook de nodige stress.

Miranda & Robert

Miranda en Robert Klooken zagen we in het tweede seizoen van Het Roer Om. Waar ze in Nederland de uitbaters waren van de Smikkelcorner in Hengelo verruilen ze Twente nu voor Gambia. Ten tijde van de uitzending begin 2022 kon je in De Stentor al lezen dat ze destijds de Smikkelcorner nog hadden en er sowieso zouden blijven tot eind augustus 2022 in verband met huurverplichtingen. Op afstand runden ze daarnaast restaurant Dream in Kololi, Gambia. Ik ben dus er benieuwd naar deze aflevering van Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met.

Joris en Sinta

Joris en Sinta zagen we nog niet zo lang geleden voor het eerst op tv in Het Roer Om. Ze deden mee aan seizoen 3. Je zag het stel eind oktober 2022 in de tweede aflevering van seizoen 3. Ik ben heel benieuwd hoe het nu met dit gezin gaat. Ze hebben namelijk nog twee jonge dochters. En niet te vergeten een enorm hotel te runnen in Tirol. Ze hebben voor de aankoop een lening van maar liefst een kleine twee miljoen. Is het dat waard geweest? En hoe kijken hun kinderen naar deze emigratie. Het thema kinderen en emigreren wordt binnenkort ook besproken in één van de afleveringen van Het Hoge Noorden.

Aflevering 2:

Antoon en Karina

In Zuid Spanje bevindt zich het rock café van Antoon en Karina. Inmiddels organiseren ze naast live optredens ook stamppot middagen voor hun gasten en gaan de zaken boven verwachting goed. Maar ondanks dat ze zes dagen per week werken moeten ze nog steeds de eindjes aan elkaar knopen. We maakten voor het eerst kennis met Antoon en Karina in seizoen 2 van Het Roer Om, die aflevering is nog steeds terug te kijken via Kijk.nl.

Frits en Denise

Eveneens in het tweede seizoen van Het Roer Om maakten we kennis met Frits en Denise die emigreerden naar Portugal. In Het Roer Om: Hoe is het nu met ontdekken we dat het stel nog steeds kopzorgen heeft van de huisjes. Opnieuw moeten alle daken vervangen worden, waardoor ze tijdelijk moeten sluiten en inkomsten achterblijven.

Lisa en Bart

In Portugal zijn Lisa Geurse en Bart Zomerdijk erachter gekomen dat ze meer privacy willen en sluiten daarom de helft van het jaar de deuren van hun B&B. Om de tijd door te komen heeft Lisa gezelschap gezocht bij de Chinese community in de Algarve. Leerden Lisa Geurse en Bart Zomerdijk, net als verschillende andere deelnemers, kennen in het tweede seizoen van Het Roer Om.

Ingrid en Bas

Zijn de vier appartementen bij Ingrid en Bas na het rampzalige openingsweekend inmiddels allemaal klaar en hoe lopen de zaken in Italië? Kunnen ze rondkomen van de verhuur en hoe ervaren ze het om op een afgelegen berg in Piëmont te wonen? We leerden Ingrid en Bas kennen in het derde seizoen van Het Roer Om.

Deelnemers Het Roer Om: Hoe Is Het Nu met

We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar welke deelnemers we verder gaan zien in Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met. In ieder geval zien we Miranda & Robert, Joris & Sinta, Antoon & Karina en Frits & Denise. Maar we ontdekken ook hoe het nu gaat met Het Roer Om deelnemers Lisa & Bart en Ingrid & Bas. Dat zijn al heel diverse verhalen. Natuurlijk werken we dit artikel bij als we meer deelnemers aan Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met kennen.

Het Roer Om kijken (in België)

Wil je Het Roer Om – Hoe Is Het NU Met kijken? Dan kan dit iedere week op donderdag om 20.30 uur op SBS6. Een uurtje later staat de aflevering ook op Kijk.nl. Vanuit Nederland zijn de afleveringen zo te kijken. Vanuit België gebruik je hierbij een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Je kun hier alle afleveringen kijken van Het Roer Om; hoe is het nu met, maar ook de afleveringen van seizoen 1, 2, 3 en 4. Seizoen 1 en 2 zijn in België ook op GoPlay te kijken.

Deelnemers Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met… Antoon en Karina.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 april 2023 /