Het Roer Om: hoe is het nu met de deelnemers? Ontdek het!

Heb jij met veel plezier gekeken naar Het Roer Om of te wel de Ik Vertrek van SBS6? Goed nieuws! Vanaf vanavond – vrijdag 26 augustus – kun je om 20.30 uur kijken naar Het Roer Om: hoe is het nu met, waarbij ze langs gaan bij deelnemers uit het eerste seizoen.

Vanaf 6 april 2023 zijn er nieuwe afleveringen te zien van Hoe Is Het Nu Met?

Het Roer Om: hoe is het nu met?

We gaan op bezoek bij de mensen uit het eerste seizoen, die Nederland voorgoed hebben verlaten. Hebben zij uiteindelijk het nieuwe leven kunnen opbouwen waar zij van droomden? Kortom: een mooie terugblik aflevering, waarin verschillende deelnemers uit Het Roer Om seizoen 1 vertellen over hun ervaringen. Ik ben erg benieuwd! Dit is namelijk wat ik vaak mis bij soortgelijke programma’s zoals Ik Vertrek of bijvoorbeeld Bye Bye Belgium.

Hoe is het met Gaby en Jerry uit Het Roer Om?

Vraag jij je af hoe het nu is met Gaby van Leyenhorst en Jerry Loos uit Het Roer Om? Nou, dat zie je dus in de eerste aflevering van dit terugblik seizoen. Het stel uit Markenbinnen vertrok samen met hun twee zoontjes Bor en Zenn op de bonnefooi met een stokoude camper naar Zuid- Europa. Ze vertellen in dit nieuwe tv-programma hoe het ze het afgelopen jaar is vergaan. Het permanente leven op een camping bleek niet altijd even romantisch, maar ze hebben niet opgegeven en zijn vanuit daar verder op zoek gegaan naar hun Wonderland. Zou het ze gelukt zijn dit te vinden?

Amber en Jean Paul van Luxury B&B Villa Tauro Malaga

Amber en Jean Paul runnen sinds een jaar één van de meest gewaardeerde B&B’s in de omgeving van Malaga: Luxury B&B Villa Tauro. Jean Paul heeft zelfs een nieuw idee bedacht om hun B&B naar een nog hoger niveau te tillen. Ondanks dit succes mist Amber haar zoon Bowy nog steeds. Hij besloot namelijk om terug naar Nederland te gaan.

Deelnemers Het Roer Om: hoe is het nu met?

Welke deelnemers uit Het Roer Om we nog meer gaan zien in Hoe is het nu met? Dat durven we nog niet te zien. Maar we hebben natuurlijk al een aantal Het Roer Om-deelnemers uit seizoen 1 eerder al in het zonnetje gezet. Daarnaast zullen we dit artikel bijwerken en via onze social media kanalen opnieuw delen als er nieuws is. In totaal zijn er zeven afleveringen gemaakt van Het Roer Om seizoen 1; dus ik ben benieuwd hoeveel uitzendingen Hoe is het nu met telt.

Het Roer Om: hoe is het nu met kijken

Wil je Het Roer Om: hoe is is het nu met kijken? Dat kan iedere vrijdagavond vanaf 26 augustus om 20.30 uur op SBS6. Een uurtje later komen de afleveringen op Kijk.nl. Vlaamse kijkers die nieuwsgierig zijn – zij konden seizoen 1 van dit programma deze zomer op Play5 kijken – kunnen via de site ook kijken. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een VPN Verbinding. Ik gebruik zelf die van VPN Nederland. Zet ‘m op Nederland en je kunt de afleveringen van Het Roer Om zo zien.

Het Roer Om terug kijken

Wil je de oorspronkelijke afleveringen van Het Roer Om terugkijken? Ook dat is mogelijk via Kijk.nl. Hier vind je zowel seizoen 1, als seizoen 2 van Het Roer Om. Ook hier geldt: wil je vanuit buiten Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op een Nederlandse server kunt instellen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2022 /