Holland Zingt Hazes 2024 live op Videoland kijken

Holland Zingt Hazes 2024 is op Videoland kijken. De show wordt op vrijdag 8 maart 2024 om 20.30 uur live uitgezonden. het wordt een speciale meezingeditie, waarbij je bij de livestream ook de songteksten te zien krijgt en luidkeels kunt meezingen. Gemist? Waarschijnlijk is dat geen probleem: Holland Zingt Hazes 2023 is ook nog steeds bij Videoland terug te kijken. Hier ontdek je alles over Holland Zing Hazes 2024 en de aanwezige artiesten.

Holland Zingt Hazes 2024

Het is de twaalfde keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. In 2013 was het de eerste keer dat het meezingfeest werd gehouden. De jaarlijks terugkerende concertreeks is de plek waar jong en oud kan genieten van de grote hits van André Hazes *, gezongen door de beste artiesten. Holland Zingt Hazes bezorgt al jarenlang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Alle grote Hazes-hits, geweldige artiesten en 15.000 bezoekers die elke avond genieten… Kortom: één groot meezingfeest!

Wist je dat er nog een cd+dvd van Holland zingt Hazes 2013 verkrijgbaar is? *

Livestream Holland Zingt Hazes

Uniek aan de Holland Zingt Hazes livestream in 2024 is dat Videoland de songteksten aan de beelden toevoegt. Op die manier kun je thuis lekker meezingen. Ik ben heel benieuw hoe dit gaat werken, want sing-a-longs zijn natuurlijk al langer populair.

Artiesten Holland Zingt Hazes 2024

Welke artiesten er optreden tijdens Holland Zint Hazes 2024? Dat zijn André Hazes junior, Jeroen van der Boom, Tino Martin, Frans Bauer, Karsu, Kris Kross Amsterdam, Peter Beense, Douwe Bob, Wolter Kroes, Jamai en Samantha Steenwijk. Wil je meer weten over de artiesten die dit jaar het grote podium van de Ziggo Dome beklimmen. We zetten ze op een rijtje, want over velen hebben we eerder geschreven.

Artiesten ken je van…

  • Verschillende artiesten zagen we in Tulpen uit Antwerpen. OG3Ne, Kris Kross Amsterdam, Jeroen van der Boom, Jamai Loman, Samantha Steenwijk ze doen allemaal mee aan dit Vlaams-Nederlandse programma, dat vorig jaar in België werd uitgezonden, maar in Nederland nog steeds op de plank ligt.
  • Artiesten als Jeroen van der Boom en Tino Martin zagen we bijvoorbeeld ook bij het Muziekfeest van het Jaar.
  • Jamai is op dit moment weer op tv met het nieuwe seizoen van Secret Duets.
  • De broers van Kris Kross Amsterdam zag je samen in De Verraders.
  • Frans Bauer komt weer terug op tv met zijn familie en hun realityserie.
  • Douwe Bob zag je in Beste Zangers.

Holland Zingt Hazes 2024 Videoland

Holland Zingt Hazes 2024 kijk je live op Videoland op vrijdag 8 maart om 20.30 uur. Of de show aansluitend nog te zien is, is de vraag. Dat wisselt nog wel eens bij concerten. Zo verdween de livestream van De Vrienden van Amstel Live, omdat die later nog op tv kwam…

Holland Zing Hazes 2023 terugkijken

Wist je dat je Holland Zingt Hazes 2023 terugkijken kunt op Videoland. De registratie van dit concert – die vorig jaar ook via de livestream te volgen was – is nog steeds beschikbaar. Als je ‘m om zes uur, half zeven opzet, kom je alvast in de sfeer voor de nieuwe show.

Live kijken

Live tv kijken wint aan populariteit bij Videoland. Zo kun je natuurlijk kijken naar de livestream van Big Brother, maar denk ook aan Glory en verschillende concerten, zoals Groots Met Een Zachte G.

Afbeelding Holland Zingt Hazes 2023 via RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 maart 2024 /