De Vrienden van Amstel Live 2024 op tv kijken (en Videoland)

Wist je dat je De Vrienden van Amstel Live 2024 op tv kunt kijken? Op zaterdag 27 januari 2024 is het van 20.00 tot 22.30 uur zover op RTL4. Videoland abonnees konden eerder ook kijken naar drie livestreams, waarbij ze het concert op de voet konden volgen. Zowel vanaf het podium als backstage.

Vrienden Van Amstel Live 2024 op tv kijken

Vrienden Van Amstel Live 2024 op tv kijken, kan op zaterdag 27 januari van 20.00 tot 22.30 uur. Dit gaat om een registratie van het concert. Of dit concert uit eindelijk ook op Videoland terug te kijken is, durf ik nog niet te zeggen. Bij concerten wisselt het nog wel eens (die staan vaak ook niet zo lang online).

Optredens van artiesten als…

Welke artiesten optredens verzorgen tijdens De Vrienden Van Amstel Live 2024? Nou denk aan DI-RECT, Kraantje Pappie, Nick Schilder, Guus Meeuwis, Clouseau (die we ook weer gaan zien in Liefde voor Muziek 2024 – net als Suzan & Freek die ook tot de line-up van De Vrienden Van Amstel Live 2024 horen), Rowwen Heze, Bizzey, Claude, Meau, The Opposites, Acda en de Munnik, Zoë Tauran, Son Mieux, Duncan Laurence, Flemming, Joshua Nolet, La Fuente, Ronnie Flex, S10, Snelle en VanVelzen.

VlaamsKijken auteur Patricia de Ryck publiceerde dit artikel op 19 januari 2024 – Koen en Kris Wauters van het Vlaamse Clouseau zijn dit jaar tenslotte ook te gast. Op zaterdag 27 januari heeft ze het bericht een update gegeven. Hieronder lees je nog meer over de eerder vertoonde livestream. Dit werd al eerder gedaan, dus hou het bij Vrienden van Amstel Live 2025 ook in de gaten.

Livestream De Vrienden van Amstel Live 

De Vrienden Van Amstel LIVE 2024, hét muziekspektakel in de grootste Amstel kroeg van Nederland is ook dit jaar één avond exclusief te streamen vanuit jouw eigen woonkamer. Met dit jaar maar liefst drie streams ben jij ervan verzekerd dat je geen seconde van het concert, de backstage én de afterparty hoeft te missen.

Wist je dat er ook verschillende dvd’s van eerdere Vrienden van Amstel edities * verkrijgbaar zijn?

De Vrienden Van Amstel LIVE Videoland

De Vrienden Van Amstel LIVE 2024 is op vrijdag 19 januari vanaf 19.30 uur exclusief te streamen bij Videoland. Vanaf 20.00 uur kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Live registratie van De Vrienden van Amstel LIVE 2024
  • Backstage ervaring van het concert met Marieke Elsinga
  • Extra stream met bonusmateriaal van het concert dat je nergens anders kunt zien

Vanaf 23.20 uur zie je via alle drie de streams de ‘afterparty’, om het ultieme kroeggevoel thuis te verlengen.

Foto: still uit trailer Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 januari 2024 /