Bart Appeltans met Huis Gesmaakt op tv en VTM GO

Wist je dat Bart Appeltans voor VTM Go het tweede seizoen van Huis Gesmaakt heeft gemaakt? Je kunt alle afleveringen op VTM GO kijken en ze komen in delen ook op tv bij VTM2. Hier ontdek je meer over Huis Gesmaakt en Bart Appeltans.

Ken je de Interior style guide van Bart Appeltans al? *

Huis Gesmaakt met Bart Appeltans

In de exclusieve spin-off Huis Gesmaakt op VTM GO opent interieurarchitect en Huis Gemaakt 2023 jurylid Bart Appeltans elke aflevering een mysterieuze voordeur. Achter deze deur schuilt het intieme stekje van een bekende Vlaming. Alleen met het interieur als zijn gids, moet Bart één grote vraag beantwoorden: wie woont hier? Hij neemt onomwonden hun interieur onder de loep, kijkt wat er in het oog springt en waar er mogelijkheden tot verbetering zijn.

Huis Gesmaakt

Bart Appeltans heeft seizoen 2 van Huis Gesmaakt dus gemaakt voor VTM GO. Je vindt hier tevens ook het eerste seizoen, dat gepresenteerd werd door Gert Voorjans. Ook hij ging in het programma op bezoek bij bekende Vlamingen, waarbij hij hun interieur besprak. Gert Voorjans zag je in de jury van Huis Gemaakt seizoen 1 en seizoen 2.

Bart Appeltans

Interieurarchitect Bart Appeltans kennen we natuurlijk van Blind Gekocht. Hij heeft recent de overstap naar VTM gemaakt. Daar zagen we hem niet alleen in Huis Gemaakt en Huis Gesmaakt. Ook deed hij mee in het panel van Make Up Your Mind. En misschien wel het meest verrassende tv-optreden van Bart Appeltans: hij deed mee aan De Verraders.

De Verraders

Tot ieders grote verbazing bleek hij zelf één van de verraders te zijn. Sterker nog: de enige verrader, die vanaf het begin in het spel zat. Nooit was er ook maar enige verdenking op hem. Het is dat je het als kijker weet, maar anders had ik hem ook nooit verdacht. Lees hier alles over De Verraders seizoen 2. Ik vind hem één van de aangenaamste mensen op dit moment op tv. Ben heel benieuwd wat voor programma’s Bart Appeltans nog meer voor VTM mag gaan maken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 januari 2024 /