Seizoen 2 documentaire Camille Dhont op VTM: Ik ben Camille

We maakten vorig jaar natuurlijk al kennis met Camille Dhont in de documentaire reeks Ik Ben Camille. En nu hebben we goed nieuws, want vanavond – woensdag 27 december 2023 – kun je om 20.30 uur bij VTM kijken naar seizoen 2 van Ik ben Camille. Ook deze keer telt de reeks twee afleveringen. Ontdek hier alles over het tweede deel van de Camille Dhont documentaire.

Camille Dhont documentaire

Dat het hard aan het gaan is voor Camille Dhont * is een understatement. Het succes van Camille Dhont is nauwelijks bij te houden. Denk aan vijf uitverkochte shows in de Lotto Arena (die je ook nog eens op tv kon kijken), een eigen kledinglijn, haar overwinning in The Masked Singer, haar eerste Duitse single en een hoofdrol in de nieuwe telenovelle Milo. Dat vroeg dus om een tweede seizoen voor haar documentaire reeks Ik ben Camille.

Voor Meer Camille nieuws de aankomende tijd: volg ons op Instagram, de Camille Facebook-groep én onze nieuwsbrief.

Ik ben Camille (seizoen 2)

In de eerste aflevering verlaat ze het ouderlijke nest om te gaan samenwonen met haar vriend Dino. Een belangrijk moment dat wel wat emoties losmaakt. “Toen ik alles aan het inpakken was, , vond ik dat wel intens”, vertelt Camille Dhont, die we eerder ook beter leerden kennen in Het Huis. “Ik hou heel hard van gewoontes en dat is toch een stukje dat je achterlaat. Ik heb het daar wel moeilijk mee.”

Achter de schermen bij Camille Dhont 

In de documentaire reeks Ik ben Camille krijgen we een kijkje achter de schermen in het leven van de zangeres en actrice. Zo neemt ze de kijkers ook mee op avontuur naar Berlijn om voor feuerwerk te zorgen met haar eerste Duitse single. En daarna reist ze door naar het zonnige Marbella voor de opnames van de videoclip van haar hit Rihanna.

Telenovelle Milo

In de tweede aflevering van Ik ben Camille seizoen 2 krijgen we een exclusief kijkje achter de schermen bij telenovelle Milo. Verder neemt Camille de tijd om een bijzondere fan de dag van zijn leven te bezorgen en we volgen haar bij de opname van de videoclip van haar nummer Magie.’

Documentaire Camille Dhont kijken

Wil je de documentaire van Camille Dhont kijken, dan kan dit op woensdag 27 december 2023. Om 20.30 uur wordt het eerste deel uitgezonden. Op woensdag 3 januari 2024 wordt het tweede deel uitgezonden met een exclusieve blik achter de schermen van telenovelle Milo (met een geweldige cast). Wil je de documentaire Ik ben Camille terugkijken dan kan dit via VTM Go. Vanuit Nederland kijken, lees dan: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 januari 2024 /