Camille Dhont concert in Lotto Arena te kijken bij VTM

Heb je het concert van Camille Dhont in de Lotto Arena gemist? Of wil je ‘m nogmaals kijken? Dat kon je eerder natuurlijk al via VTM Go, maar nu wordt-ie op oudjaarsdag om 16.40 uur ook uitgezonden op VTM. Krijg je er geen genoeg van, dan kun je ‘m na de jaarwisseling om 00.20 uur ook op VTM kijken. Het concert van Camille Dhont staat op VTM geprogrammeerd na Q-Pop (waar ze ook te zien zal zijn, net als die andere #LikeMe-ster Pommelien Thijs).

Voor meer Camille nieuws de aankomende tijd: volg ons op Instagram of schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief.

Concert Camille Dhont Lotto Arena

Heb je het optreden van Camille Dhont in het weekend van 4-5-6 november in de Lotto Arena gemist? Niet getreurd; je kunt nu terug kijken. Zing en dans mee met de grootste hits van Camille, met onder meer Diamant, SOS, Hartenbreker, In de regen, Wonder, Vrijdag en Geen tranen meer over. Wist je dat Camille Dhont de jongste solo-artieste is, die ooit op het podium van de Lotto Arena heeft gestaan? En dan kreeg ze het voor elkaar om maar liefst vijf concerten te geven!

2022: het jaar van Camille Dhont

2022 is wat ons betreft wel het jaar van Camille Dhont. Haar carrière is momenteel in volle vaart. Iets waar ze uitgebreid over vertelde in een indrukwekkende aflevering van Het Huis, waarin ze de jongste gast ooit was. Maar we leerden haar ook beter kennen in de documentaire Ik ben Camille en de VTM-shorties reeks Camille, welkom In Mijn Leven. Daarnaast volgt over een tijdje de nieuwe telenovelle met Camille Dhont in de hoofdrol. Al is het nog wel eventjes wachten, want die verschijnt past in 2024 op tv. Maar tot die tijd houden we je via deze Facebook-groep op de hoogte van al het nieuws rondom Camille.

Begin 2023 zien we Camille Dhont in het vierde en laatste seizoen van #LikeMe.

Concert Camille Dhont kijken

Wil je het concert van Camille Dhont op VTM kijken, dan kan dit om 16.40 en 00.20 uur. Je ziet Camille ook als één van de artiesten op Q-Pop. Het concert is ook bij VTM Go te kijken. Wil je vanuit Nederland kijken, maar geeft-ie aan dat dit niet mag, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /