Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2022 met deze gasten

Je kunt op SBS6 vanavond om 20.00 uur naar de Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2022 kijken. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp bespreken de hoogte- en dieptepunten van 2022 en kijken vooruit naar het nieuwe jaar.

Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2022

Wat je kunt verwachten van de Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2022? Nou, wat de heren normaal ook doen. Wat ze vertellen doen ze met de nodige humor en bijzondere invalshoeken. Dat moet je natuurlijk net liggen. Maar als je een trouwe kijker bent van Vandaag Inside, dan wil je dit natuurlijk ook niet missen. Of je moet liever naar de Oudejaarsconference van Guido Weijers kijken of het eerste deel van Toppers in Concert 2022.

Gasten

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp staan er ook op oudejaarsavond niet alleen voor. In de Vandaag Inside Oudejaarsspecial ontvangen ze gasten als Merel Ek, Hélène Hendriks, Pieter Cobelens, Raymond Mens, Bas Nijhuis, Roxane Knetemann en Ben van der Burg. Omdat niet alle namen mij meteen wat zeggen, zetten we het even op een rijtje.

  • Merel Ek is politiek verslaggever van Hart van Nederland.
  • Hélène Hendriks is televisiepresentatrice en voormalig hockeyster.
  • Pieter Cobelens is voormalig Directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst. Hij helpt organisaties met hun cyberstrategie.
  • Raymond Mens is Amerika-kenner en politicoloog. Hij bracht dit jaar twee boeken uit: Nieuws als wapen en Lang leve Trump.
  • Bas Nijhuis is scheidsrechter in het betaald voetbal. Hij is daarnaast zeer uitgesproken en daarmee een fijne gast om aan tafel te hebben van een programma zoals Vandaag Inside.
  • Roxane Knetemann zien we op dit moment op tv als analist bij het wielrennen. Ze is daarnaast pedagoog. Roxane Knetemann zag je met Rutger Castricum in De Gevaarlijkste Wegen.
  • Ben van der Burg is een voormalig langebaanschaatser, die één keer zilver won op het WK Allround. Hij is inmiddels presentator en commentator. Zo is hij als tech-specialist sinds januari 2022 te gast bij Vandaag Inside.

Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2022 kijken

Wil je de Vandaag Inside Oudejaarsspecial 2022 kijken, dan kan dit om 20.00 uur bij SBS6. Je kunt ‘m ook (terug) kijken via Kijk.nl. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Kijk.nl kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /