De Oranjezomer 2023 met Hélène Hendriks en deze (vaste) gasten

De Oranjezomer 2023 met presentatrice Hélène Hendriks is vanaf vanavond – maandag 3 juli – alle doordeweekse dagen om 21.35 uur te kijken bij SBS6. Dit jaar draait het niet alleen om sport in het programma, maar ook om de actualiteit. Ontdek hier meer over De Oranjezomer en de (vaste) gasten van Hélène Hendriks.

Update 4 januari 2024: De Oranjezomer keert in 2024 terug op tv!

De Oranjezomer 2023

De Oranjezomer 2023 brengt niet alleen sport (wat er wel veel is in de zomer van 2023), maar ook alles wat er die dag toe doet: van de drukte op Schiphol tot aan de spannende etappes in de Tour de France en van de oorlog in Oekraïne tot de laatste ontwikkelingen in politiek Den Haag. Deze zomer wordt dit programma gepresenteerd door Hélène Hendriks.

Hebben jullie afgelopen weken ook gekeken naar Marcel & Gijs?

Kasteelplein, Breda

Nieuwsgierig waar de opnames va De Oranjezomer plaatsvinden? Dat is op het Kasteelplein in Breda. Hier ontvangt Hélène Hendriks wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Ook keert de gezellige aanschuifbar uit de eerdere editie terug waaraan verschillende bekende gezichten plaatsnemen.

Youri Mulder

Hélène Hendriks wordt aan tafel gedurende een week vergezeld door één vaste gast zoals Özcan Akyol*, Rutger Castricum (die je recent nog op tv zag met Rutger en de Nationalisten), Fidan Ekiz* en Youri Mulder. Laatstgenoemde treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader Jan Mulder. Vanaf 24 juli neemt hij een week lang al het nieuws onder de loep. Zal hij net zo veel ergernis als zijn vader hebben?

Gasten De Oranjezomer 2023

Estavana Polman, Merel Ek, Raymond Mens, Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Filemon Wesselink, Ben van der Burg en Bas Nijhuis* zien we ook terug aan tafel. De bar blijft ook niet onbemand, want daar schuiven dagelijks wisselende bekende gezichten aan als Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens.

Noa Vahle

Razende reporter Noa Vahle doet geregeld verslag vanaf verschillende locaties en neemt zo nu en dan ook plaats aan de bar. De grote sportevenementen in de zomer van 2023 die in elk geval de revue passeren zijn de Tour de France, Wimbledon, het WK voetbal voor vrouwen en een aantal Formule 1-races. 

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 juli 2023 /