Ik Vertrek Even Weg 2023: deze deelnemers (Ik Vertrek 2024)

Aan het eind van 2023 kun je vijf afleveringen kijken van Ik Vertrek Even Weg, waarin deelnemers aan eerdere edities van Ik Vertrek bij elkaar gaan logeren. Ontdek hier alles over deze nieuwe afleveringen, die te kijken zijn vanaf dinsdag 26 december tot en met maandag 1 januari 2024. Alleen op vrijdag- en zondagavond is er geen aflevering. Daarnaast hebben we nieuws over het nieuwe seizoen van Ik Vertrek 2024.

Ik Vertrek Even Weg

Emigranten die eerder te zien waren in Ik vertrek doen bij elkaar inspiratie op. Aan het einde van de korte vakantie beoordelen ze elkaars accommodatie. Kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving? Kortom: Ik Vertrek Even Weg kun je vergelijken met programma’s als Bed & Breakfast en Met Vier in Bed, maar dan voor de Ik Vertrek en Het Roer Om-liefhebbers.

Wist je dat er van Het Roer OmHet Roer Om: Hoe is het nu met? met deze deelnemers ook net weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn.

Uitzendschema Ik vertrek Even Weg

De afleveringen van Ik Vertrek Even Weg kun je ook terugkijken via NPO Start of NPO Plus. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

  • Dinsdag 26 december 2023 (22.05 uur – NPO 1): Marcel en Walter verruilen hun Spaanse villa voor het Duitse treinstation van Edward en Ingrid en vice versa.
  • Woensdag 27 december 2023 (22.10 uur – NPO 1): Estee en Taif verruilen hun resort in de Dominicaanse Republiek voor de chambre d’hôte van Erik en Brigitte in Frankrijk en vice versa.
  • Donderdag 28 december 2023 (22.05 uur – NPO 1): Kees en Monique verruilen hun Duitse hondenparadijs en kaaswinkel voor de B&B vol kunst van Barbara en Jolande in Frankrijk en vice versa.
  • Zaterdag 30 december 2023 (21.45 uur – NPO 1): Familie Wagemans uit Spanje gaat inspiratie opdoen op het immense chateau van de Familie Jansen in Frankrijk en vice versa.
  • Maandag 1 januari 2024 (22.05 uur – NPO 1): Bob en Jos verruilen hun tot B&B omgebouwde Franse watermolen voor het Spaanse nudisten paradijs van Bert en Thomas en vice versa.

Meer over de afleveringen van Ik Vertrek Even Weg 2023:

Marcel, Walter (& drag Queen Charlotte) en Edward & Inge

Marcel, Walter, en zijn alter ego drag Queen Charlotte, leven hun Spaanse droom. De heren staan niet direct te springen wanneer ze horen dat ze hun comfortabele Spaanse villa moeten verlaten voor een bezoek aan Edward en Inge die al een aantal jaar bezig zijn met de verbouwing van hun oude treinstation in de voormalige DDR. Edward en Inge daarentegen kunnen wel wat ontspanning gebruiken en zien het uitstapje naar Spanje als een geschenk uit de hemel.

Estee & Taif en Erik & Brigitte

 Estee en Taif hebben een resort in de Dominicaanse Republiek geopend en komen in de chambre d’hote van Erik en Brigitte in Frankrijk even heerlijk tot rust. Andersom kan Brigitte haar werk maar moeilijk loslaten en genieten van de prachtige omgeving. Hun reisje neemt een onverwachte wending als ze kennismaken met een nieuwe wereld.

Kees & Monique en Barbara & Jolanda

Kees en Monique verruilden Nederland elf jaar geleden voor het Duitse Trusenthal. Hun vakantiepark voor hondenliefhebbers is een gat in de markt en een groot succes. Zo groot zelfs dat ze erover denken om het rustiger aan te gaan doen. In Frankrijk bezoeken zij Barbara en Jolanda. Hun Chambre d’ Art is in eerste instantie niet voor de nuchtere hondenliefhebbers weggelegd. Maar het najagen van je droom schept een band.

Loes & Steven en familie Jansen

Loes en Steven besloten om met hun kinderen te emigreren naar Spanje in een zelfgebouwde camper. De emigratie van de familie Wagemans is een groot succes dankzij de handigheid van Steven. De familie Jansen daarentegen is nog steeds niet klaar met de verbouwing van hun chateau. Met vijf dochters en nog een baan erbij houden zij weinig tijd over. Wat kunnen zij leren van hun collega’s in Spanje?

Bob & Jos en Bert & Thomas

Bob en Jos verruilen hun tot B&B omgebouwde Franse watermolen voor het Spaanse nudisten paradijs van Bert en Thomas en vice versa.

Deelnemers Ik Vertrek Even Weg

Wil je meer weten over de deelnemers van Ik Vertrek Even Weg? Over sommige hebben we eerder geschreven op VlaamsKijken.

  • Marcel en Walter, Bert en Thomas, Loes en Steven (aka familie Wagemans) en Familie Jansen zag je in Ik Vertrek 2023. In dat artikel lees je ook meer over Barbara en Jolanda.
  • Estee en Taif zag je net als Brigitte en Erik in Ik Vertrek voorjaar 2022.
  • Ingrid en Edward zag je dan weer in najaar van 2021.
  • Bob en Jos waren te zien in Ik vertrek seizoen 14.
  • Kees en Monique waren te zien in Ik Vertrek seizoen 11.

Ik vertrek 2024

Kijk je al uit naar Ik Vertrek 2024! Goed nieuws, de nieuwe afleveringen komen er snel aan. Op de website van Ik Vertrek lezen we dat er – onder voorbehoud – nieuwe Ik Vertrek afleveringen te zien zijn vanaf dinsdag 30 januari. “Vanaf dinsdag 30 januari (20.30 uur op NPO 1) kun je zes weken lang genieten van het wel en wee van onze emigranten.”

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 december 2023 /