Nieuwe afleveringen Ik Vertrek met deze deelnemers

Je kunt vanaf donderdag 4 november om 20.35 uur op NPO1 kijken naar nieuwe afleveringen van Ik Vertrek. Ontdek hier alles over de deelnemers, die in het najaar van 2021 op tv te zien zijn met hun emigratie-avontuur.

Nieuwe aflevering Ik Vertrek

In de eerste nieuwe aflevering van Ik Vertrek (najaar 2021) maken we kennis met Ingrid (52) en Edward (49) zij delen de droom om in het buitenland te wonen. In het Duitse Ballenstedt hebben ze een oud spoorwegstation gekocht, dat op de schop moet. Er rijden al 18 jaar geen treinen meer en het pand is behoorlijk in verval geraakt, maar zij zien er potentie in. Het plan is om er vakantieappartementen, een café en een vergaderruimte te realiseren. Tijdens de eerste klusvakantie treffen ze wat onaangename verrassingen aan. De kosten lopen hoog op en de klussen lijken oneindig veel werk. Is het leven als stationschef zoals ze hadden verwacht?

Tip voor wie ook wil emigreren: VertrekNL

Meer deelnemers aan Ik Vertrek:

Welke deelnemers we naast Ingrid en Edward nog meer gaan zien in het nieuwe seizoen van Ik Vertrek? Via de website van AVROTROS ontdekken we dat we in ieder geval zes weken kunnen genieten van nieuwe verhalen. Daarbij maken we kennis met vijf nieuwe stellen én ze hebben aan het eind van het seizoen een Follow Up-aflevering, waarin ze onder andere op bezoek gaan bij De Scheetjes.

Afleveringen

Dit kun je dit seizoen verwachten in Ik Vertrek (wijzigingen natuurlijk onder voorbehoud).

  • 4 november: Edward en Ingrid emigreren naar Duitsland, waar ze een oud spoorwegstation in Ballensted hebben gekocht. Hier willen ze vakantieappartementen, een café en een vergaderruimte realiseren.
  • 11 november: Patrick en Henny uit Vlaardingen hebben een vervallen pand gekocht in Frankrijk. Het pand in Benayez willen ze omtoveren tot een chambres d’hôtes. Patrick wil daarnaast op de markt stroopwafels verkopen vanuit een foodtruck.
  • 18 november: Mike, Maayke en dochters Linne en Jolien emigreren naar Spanje. De familie Van Houtum heeft een mangoplantage gekocht. Het is de bedoeling dat ze mangoboer worden en daarnaast nog twee appartementen verhuren. Op de Spaanse berg gaan ze zelfvoorzienend leven.
  • 25 november Edwin en Kirsten hebben een lodge overgenomen in Zuid-Afrika. Er moet flink geklust worden, voordat de gasten kunnen genieten van een heerlijk verblijf met uitzicht op – en tussen – de wilde dieren.
  • 2 december: Steven en Miranda van Veen met puberzoon Roan vertrekken naar het Franse gehucht Lavercantière. Bij het chateau met twaalf hectare grond moeten vier appartementen en een glamping het levenslicht gaan zien.
  • 9 december: Follow up aflevering met o.a. Hans en Karin alias De Scheetjes.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 november 2021 /