Het Roer Om: Hoe is het nu met? met deze deelnemers

Het Roer Om: Hoe is het nu met is met nieuwe afleveringen op tv te zien. Waar SBS6 de Het Roer Om-reeks begon met een nieuwe aflevering van seizoen 5, daar gingen ze vervolgens verder met Het Roer Om: Hoe is het nu met… Alle deelnemers die je op zondagavond om 20.30 uur in december 2023 op tv zag, zetten we in dit artikel voor je op een rijtje. Dan kun je je geheugen weer even opfrissen voor het geval je de afleveringen gemist hebt. Terugkijken kan bij SBS6 altijd via Kijk.nl.

Het Roer Om gemist?

Heb je de nieuwe afleveringen van Het Roer Om gemist? Geen enkel probleem. Zowel de afleveringen, waarin de deelnemers tijdens hun emigratie worden gevolgd als de terugblik zijn allemaal terug te kijken bij Kijk.nl. Je vindt hier alle eerdere seizoenen (dat zijn er inmiddels vier) en Het Roer Om: Hoe Is Het Nu met is aan de tweede reeks gestart. Wil je vanuit het buitenland terugkijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Het Roer Om seizoen 1 en 2 zijn in België te kijken via GoPlay.

Het Roer Om: Hoe is het nu met? 2023

Op dit moment kunnen we dus kijken naar afleveringen met oud-deelnemers aan Het Roer Om. We zien hoe het nu gaat met Eke en Goitske, Peter en Sandia, Tessa en Serge en tot slot Alex en Rick. Als we meer deelnemers weten, dan werken we dit artikel natuurlijk bij.

Alex en Rick

Chambre d’hotes eigenaren Alex en Rick staan centraal. We zoeken ze een jaar na de opening weer op in het piepkleine slaperige Franse dorpje Melay. Hebben ze hun draai inmiddels gevonden? Hebben ze een sociaal leven weten op te bouwen? Hoe bevalt ze het runnen van de chambre d’hotes en de grote vraag is: kunnen ze ervan leven?

Tessa en Serge

Ook brengen we een bezoek aan Tessa en Serge die vlak bij Benidorm in Spanje een B&B runnen. Zij kampten met een flink tekort aan budget tijdens de verbouwing twee jaar geleden. De B&B is inmiddels klaar en ze hebben een druk weekend voor de boeg. Het is Gay Pride in Benidorm en alle kamers zitten vol. Lukt het ze alle schulden af te betalen en rond te komen in hun nieuwe bestaan?

Eke en Goitske

Een bezoek aan de uit Friesland afkomstige Eke en Goitske in Polen. Hier hebben ze twee huizen laten bouwen waarvan ze er één verhuren. Tijdens de bouw van de huizen breekt de oorlog uit in buurland Oekraïne waardoor de toekomst er opeens onzeker uitziet. Hoe gaat het nu met Eke en Goitske? Lukt het ze om rond te komen van de verhuur van dat ene vakantiehuis? Komen er nog wel toeristen naar het gebied? En zijn ze inmiddels geïntegreerd in hun geliefde Polen?

Peter en Sandia van Hare Krishna

Ook bezoeken we Hare Krishna volgelingen Peter en Sandia die in Zuid-Spanje een spiritueel centrum zijn begonnen. Zij hoopten rond te komen van donaties van bezoekers, maar lukt ze dit? Hebben ze al hun verbouwingsplannen kunnen uitvoeren en hoe bevalt ze het leven in Spanje?

Het Roer Om: seizoen 5

In december 2023 begon SBS6 de reeks nieuwe Het Roer Om-afleveringen met de eerste van seizoen 5. Daarin maakten we kennis met de 58-jarige Anneke, die vanuit Nederland vertrok naar Egypte. Als er nieuwe afleveringen van seizoen 5 volgen, dan werken we dit artikel natuurlijk bij.

Anneke in Hurghada, Egypte

De vrijgezelle, 58-jarige Anneke besluit met haar hondje Dana Nederland te verruilen voor haar droomland Egypte. Ze wil in Hurghada aan de slag als haarstyliste, maar komt er al snel achter dat het makkelijker gezegd dan gedaan is. Anneke is vastbesloten om in Egypte te blijven, dus zal ze andere manieren moeten bedenken om aan geld te komen. Lukt het haar om daar een bestaan op te bouwen?

Lees hier meer over de eerdere seizoenen en deelnemers van Het Roer Om

Foto SBS6

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 december 2023 /