Belle Perez Kerstconcert op tv terugkijken!

Een registratie van het Belle Perez kerstconcert kon je op zaterdag 23 december om 14.15 bij AVROTROS op NPO1 kijken. Gemist? Geen probleem. Je kunt het Belle Perez Kerstconcert ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Ontdek er hier alles over.

Belle Perez Kerstconcert

Belle Perez geeft in de Herenthoutse Sint-Pieter en Pauwelkerk kerstconcerten waarbij ze de opbrengsten schenkt aan kinderen in haar gemeente die in armoede leven. Ze deelt haar ultieme kerstgevoel door klassiekers als Imagine, Mary Did You Know, Allegria en Hijo De La Luna. Ook Hallelujah, Last Christmas en Do They Know It’s Christmas zal zij ten gehore te brengen.

Belle Perez

Belle Perez * ken je van haar Spaans getinte opzwepende nummers. Ze wordt ook wel de Latin-diva van Nederland, Vlaanderen en zelfs in Duitsland is ze bekend. Belle Perez is in 2000 bekend geworden met het nummer Hello world. Ze was ook te zien in de film H.I.T. van De Romeo’s. Belle Perez zag je in 2021 in De Beste Zangers.

Een schitterende Kerst met Belle Perez terugkijken

Een schitterende Kerst met Belle Perez zag je op tv op zaterdag 23 december 2023. Het kerstconcert van Belle Perez is terug te kijken via NPO Start en NPO Plus. Wist je dat je daar ook haar aflevering van Beste Zangers kunt kijken en Tijd voor Max op Tour met 20 jaar Belle Perez (uit 2019). Wil je dit vanuit het buitenland doen, gebruik dan een VPN Verbinding, die je op Nederland zet voordat je naar NPO Start gaat.

Concerten op tv tijdens feestdagen

Maar je kunt niet alleen naar het kerstconcert van Belle Perez kijken tijdens de feestdagen periode. Zo konden we al genieten van DI-RECT & Residentie Orkest live. En op kerstavond zie je bijvoorbeeld Kerstduetten, Kerst met André Rieu, maar ook Regi The Return. Ook De Bevers in Ahoy komt op Tweede Kerstdag in herhaling op tv.

Foto: Ymke Dirikx via AVROTROS

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 december 2023 /