DI-RECT & Residentie Orkest live concert op tv kijken

DI-RECT gaf samen met het Residentie Orkest een concert in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Een registratie van dit concert is te kijken om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO3. Ontdek hier meer over dit bijzondere concert.

DI-RECT & Residentie Orkest op tv

Registratie van het concert dat de band DI-RECT * samen met het Residentie Orkest gaf in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Na een succesvolle gezamelijke tour neemt de Haagse band het orkest mee naar Rotterdam voor een spectaculaire afsluiting.

Concert DI-RECT op tv kijken

Het concert van DI-RECT & Residentie Orkest is te kijken op zaterdag 23 december 2023 om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO3. Natuurlijk kun je deze registratie vervolgens ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je eerst op Nederland zet, voordat je naar NPO Start gaat.

Jubileumconcert

Wist je dat je niet alleen dit concert kunt terugkijken, maar ook nog het jubileumconcert uit 2016? Dit wordt op NPO Start op de volgende wijze omschreven. “DI-RECT bestaat in 2015 vijftien jaar en dat moet groots gevierd worden. Vanaf het Noorderstand in Scheveningen geven zij een groot concert. Ook hun muzikale vrienden Tim Akkerman, Guus Meeuwis, Wibi Soerjadi, Miss Montreal, Waylon en vele andere zijn van de partij om deze verjaardag te vieren.” Ook het programma Hotel DI-RECT kun je nog steeds terugkijken via NPO Start.

DI-RECT

DI-RECT draait inmiddels dus al bijna 25 jaar mee in het vak. Eerst met zanger Tim Akkerman en inmiddels nu al jaren met zijn opvolger Marcel Veenendaal. Gitarist Spike zag je al vaker op tv; hij is namelijk ook jurylid bij The Tribute Battle of the bands.

Foto: AVROTROS / Set Vexy

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 december 2023 /