André Rieu: Kerst in Maastricht – in 2023 op tv – ook concert 2024

André Rieu: Kerst in Maastricht kun je op Kerstavond (zondag 24 december 2023) om 21.30 uur kijken bij AVROTROS op NPO1. Ontdek hier alvast meer over dit bijzondere concert vanuit een sprookjesachtig Winterpaleis in Maastricht. Ben je onder de indruk; dan lees je hier ook al meer over de kerstconcerten van André Rieu in 2024.

Kijk ook: De Kerstmatinee 2023 van het Concertgebouworkest.

André Rieu: Kerst in Maastricht

Samen met het Johann Strauss Orkest geeft André Rieu * een Kerstconcert in een sprookjesachtig Winterpaleis in Maastricht. De mooiste kerstliederen, uitgevoerd door de Platin Tenors en de sopranen Anna Majchrzak en Michaela Oeste komen voorbij. Zo ook het Ave Maria en een song uit de beroemde musical Elisabeth (over het leven van Sissi) in het decor van Schloss Schönbrunn. De vijfjarige Mick Falize, solist in Little Drummer Boy, ontlokt met zijn innemende glimlach tranen van ontroering aan het hele publiek. The Golden Voices of Gospel laten samen met een dansende André de hele zaal swingen bij Mary’s Boy Child.

Kerstconcert André Rieu 2024

Geniet je van het concert? Zou je dit ook wel eens mee willen maken? Ook in 2024 viert André Rieu kerst in Maastricht. Zowel op 14 als 15 december kun je in Mecc Maastricht genieten van een kerstconcert van André Rieu. Het belooft weer een romantisch muzikaal kerstconcert te worden. Naast André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest zien we ook internationale solisten, wereldkampioenen kunstschaatsen, ijsdansers, en een prachtige dansgroep. Het wordt een onvergetelijke avond vol muziek, humor en kerstsfeer in de grootste balzaal ter wereld.

André Rieu kijken

Het kerstconcert van André Rieu in Maastricht is te kijken op zondag 24 december 2023 bij AVROTROS op NPO1. Je kunt de show terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wist je dat je daar meer van André Rieu ontdekt? Hoe je dat doet? Zorg voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet en ga dan naar npostart.nl. Tik vervolgens André Rieu in en je kunt volop genieten van de violist en zijn Johan Strauss Orkest. Daarnaast zijn de Welcome To My World seizoenen ook op dvd verkrijgbaar*.

Eerder schreven we ook: André Rieu op het Vrijthof 2022 op tv kijken, André Rieu: Welcome to my World en André Rieu – Kerstgala in Maastricht op tv kijken.

Foto: AVROTROS / André Rieu Studios

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 december 2023 /