De Bevers seizoen 4: De Weg Naar Ahoy op tv kijken

De Bevers seizoen 4 is sinds donderdag 31 augustus 2023 weer op tv te kijken. Wekelijks kun je om 20.30 uur naar een nieuwe aflevering kijken op RTL5 en Videoland. We volgen in De Bevers seizoen 4 John de Bever en Kees Stevens op weg naar hun show in Ahoy. Op 5 oktober wordt om 22.00 uur De Bevers in Ahoy – Het Concert op tv uitgezonden bij RTL5. Die avond is ook de laatste aflevering van de reeks te zien.

De Bevers: De Weg Naar Ahoy

In het vierde seizoen van De Bevers volgen we oud-zaalvoetbal-ster en volkszanger John de Bever* en zijn grote liefde Kees Stevens op weg naar hun grote droom: samen optreden in Ahoy. Met twee shows van dit enorme muziekfestijn op de agenda wordt het veel besproken stel in rap tempo klaargestoomd voor het evenement van hun leven. Er moet nog van alles worden geregeld, bedacht en gerepeteerd.

Hebben jullie Kees ook gespot in The Passion 2023?

De Bevers seizoen 4

Maar we zien in De Bevers seizoen 4 meer dan alleen de Ahoy avonturen. Daarnaast moet er natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. En wie hard werkt, moet op zijn tijd ook ontspannen. Een korte vakantiebreak mag dan niet ontbreken. Ook daar wordt het geliefde koppel gevolgd door de camera’s van hun realityreeks. En zoals we van Kees inmiddels gewend zijn; ook op vakantie heeft hij weer een overvol programma op de planning (waarbij elke gelegenheid wordt aangegrepen om ook hun aanstaande Ahoy-concert onder de aandacht te brengen). In aflevering 5 zien we dan ook dat met Ahoy in het vooruitzicht de spanning begint op te lopen. In Volendam hebben ze een generale repititie, waarbij alle kopstukken van de show aanwezig zullen zijn. Wie er zoal bij zijn. Denk aan Belle Perez, Lee Towers, maar ook Wilfred Genee, Johan Derksen en Caroline van der Plas. Kortom: we kunnen ook in deze reeks weer veel gesteggel en gedoe verwachten.

De Bevers in Ahoy – Het Concert op tv

En ben je nu zelf niet bij De Bevers Live in Ahoy op 30 september en 1 oktober? Maar zou je de show wel graag willen zien? Dan hebben we goed nieuws. Ná de laatste aflevering van het seizoen op 5 oktober (okay, beter gezegd na 112 vandaag, want die komt nog even tussendoor) is om 22.00 uur een compilatie van De Bevers Live in Ahoy te kijken op RTL5. De Bevers in Ahoy – Het Concert duurt maar liefst twee uur!

De Bevers live in Ahoy concert

Kun je niet meteen naar het concert van De Bevers live in Ahoy kijken? Geen probleem: het concert staat namelijk ook op Videoland. De compilatie van het concert van John de Bever en Kees Stevens duur 1 uur en 27 minuten. Speciale gasten als Lee Towers, Johan Derksen en Caroline van der Plas komen langs. Wat je kunt verwachten? Op Videoland lezen we: “De avond staat garant voor oer-Hollandse gezelligheid, meeslepende levensliederen en muzikale verrassingen.”

Terugkijken De Bevers

De Bevers seizoen 4 is vanaf donderdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur bij RTL5 te kijken. Je kijkt een week vooruit via Videoland. Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 oktober 2023 /