Sinan Can maakt documentaire Inside Kalifaat

Sinan Can heeft de documentaire Inside Kalifaat gemaakt, die vanavond – donderdag 21 september 2023 – om 22.15 uur te kijken is bij BNNVARA op NPO3. Hij spreekt in een gevangenis in Noord-Oost Syrië twee Nederlandse IS-gevangenen, die hoorden bij de eerste groep uitreizigers naar Syrië.

Documentaire Inside Kalifaat

Sinan Can spreekt in de gevangenis van Noord-Oost Syrië met twee Nederlandse IS-gevangenen, die hoorden bij de eerste groep uitreizigers naar Syrië. De mannen willen nu terug naar Nederland. En de Koerden, die geen erkend land hebben met een goed functionerend rechtssysteem om al die duizenden buitenlandse gevangenen te berechten, willen van hen af. Nu de vrouwen en kinderen zijn opgehaald, willen de mannen dat ook. Gaat het deze Nederlanders lukken om terug te keren?

Sinan Can

Sinan Can heeft al heel wat indrukwekkende programma’s gemaakt, denk aan Retour Kalifaat, maar ook Sinan op zoek naar het paradijs. Maar we schreven ook over Verraad van Chora, Bloedmineralen en My 9/11. Je zag hem recent nog als één van de gasten in Casa di Beau.

Inside Kalifaat kijken

Inside Kalifaat is op donderdagavond 21 september 2023 te kijken om 22.15 uur op NPO2. Je kunt de documentaire van Sinan Can ook kijken op NPO Plus en NPO Start. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding*, die je op Nederland zet, dan kun je ook vanuit het buitenland deze documentaire terugkijken.

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 september 2023 /