Sinan Can maakt documentaire Inside Kalifaat

Sinan Can heeft de documentaire Inside Kalifaat gemaakt, die vanavond – donderdag 21 september 2023 – om 22.15 uur te kijken is bij BNNVARA op NPO3. Hij spreekt in een gevangenis in Noord-Oost Syrië twee Nederlandse IS-gevangenen, die hoorden bij de eerste groep uitreizigers naar Syrië.

Documentaire Inside Kalifaat

Sinan Can spreekt in de gevangenis van Noord-Oost Syrië met twee Nederlandse IS-gevangenen, die hoorden bij de eerste groep uitreizigers naar Syrië. De mannen willen nu terug naar Nederland. En de Koerden, die geen erkend land hebben met een goed functionerend rechtssysteem om al die duizenden buitenlandse gevangenen te berechten, willen van hen af. Nu de vrouwen en kinderen zijn opgehaald, willen de mannen dat ook. Gaat het deze Nederlanders lukken om terug te keren?

Sinan Can

Sinan Can heeft al heel wat indrukwekkende programma’s gemaakt, denk aan Retour Kalifaat, maar ook Sinan op zoek naar het paradijs. Maar we schreven ook over Verraad van Chora, Bloedmineralen en My 9/11. Je zag hem recent nog als één van de gasten in Casa di Beau.

Inside Kalifaat kijken

Inside Kalifaat is op donderdagavond 21 september 2023 te kijken om 22.15 uur op NPO2. Je kunt de documentaire van Sinan Can ook kijken op NPO Plus en NPO Start. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding*, die je op Nederland zet, dan kun je ook vanuit het buitenland deze documentaire terugkijken.

Foto: BNNVARA

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 september 2023 /