Glory 88 op tv kijken: Videoland en meer…

Wist je dat de wedstrijden van Glory kickboxing op tv te kijken zijn? Sinds vorig jaar kunnen abonnees van Videoland alle wedstrijden live zien bij de streamingdienst. Zo kijk je op zaterdag 9 september naar Glory 88 vanuit Dome de Paris met Hari vs McSweeney. Ontdek daarnaast ook meer over House of Glory van Badr Hari en Rico Verhoeven.

Kickboksen bij Videoland

Rondom de Glory-events maakt Videoland een live studioprogramma. Als presentator is kickboks-kenner Mark Schaaf (die je eerder zag in Special Forces VIPS S2) aangetrokken. De analistenpoule bestaat uit Remy Bonjasky*, Lucia Rijker* en Melvin Manhoef. Het commentaar wordt gegeven door Alex Lely en Remy Bonjasky. Laatstgenoemde heeft zich exclusief aan Videoland verbonden. Ringside reporter is Jay-Jay Boske. De grote Collision-fightnights komen vanaf locatie en de Numbered- en Rivalsevents vanuit de studio in Hilversum.

Wist je dat je op Videoland tegenwoordig ook kunt kijken naar Bellator MMA? Is de vechtsport niet jouw ding? Dan kijk je misschien liever (gratis) Formule 1 of darten ook daar schrijven we over als er wedstrijden zijn..

Glory 88 met Badr Hari

Vanavond (zaterdag 9 september) vindt in Rome de Paris te Parijs de Glory 88 plaats. Alles draait om het gevecht tussen Badr Hari en James McSweeney. En vooraf kunnen we zien hoe Tiffany van Soest haar wereldtitel in het super bantamgewicht verdedigt tegen Sarah Moussaddak. Maar we zien onder andere ook Camara vs Chakir en Hammouche en Kröger Kortom: weer van alles te zien tijdens Glory 88 live op Videoland.

House of Glory met Badr Hari & Rico Verhoeven

Badr Hari en Rico Verhoeven gaan niet met elkaar strijden in de ring, maar in het nieuwe Videoland programma House of GLORY. Ze gaan op zoek naar nieuw vechtsporttalent in de welterweight klasse die klaar zijn voor een super intense competitie zowel binnen als buiten de ring. Een interessant programma waar je hier alles over leest: House of Glory: Badr Hari vs Rico Verhoeven met deze talenten.

Wist je dat Rico Verhoeven op dit moment te zien is in de film Black Lotus (met Kevin Janssens).

Glory Kickboxing

Dit bericht schreven we eerder over Glory 81 met het gevecht tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi, dat in de zomer van 2022 plaatsvond. Inmiddels weten we dat het met Jamal Ben Saddik niet goed is gegaan… We konden zijn moeilijke weg natuurlijk al zien in de documentaire Jamal, maar er is ook bekendgemaakt dat hij geschorst is voor vijftien maanden.

Wat we hieronder schreven, schreven we al in augustus 2022 en is dus oude informatie:

Glory 81: Saddik vs. Adegbuyi

Op zaterdag 20 augustus kun je op VTM4 en Videoland vanaf 20.00 uur kijken naar Glory 81 vanuit Düsseldorf, Duitsland. het gaat om een live-verslag van de kamp tussen Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi. De Belgisch-Marokkaanse Saddik en de Roemeen Adegbuyi ontmoetten elkaar voor het eerst op Glory 62 in Rotterdam. Jamal Ben Saddik vocht toen met een gebroken hand de partij uit en won via een knock-out van Adegbuyi.

Glory 81: Saddik vs. Adegbuyi op tv kijken (Videoland & VTM4)

Ben Saddik

Kickbokser Jamal Ben Saddik is op dit moment veel besproken; zo zou hij deelnemen aan het nieuwe seizoen van Code van Coppens in Nederland, maar zijn deelname is geannuleerd. Reden: het is te onrustig rond de kickbokser. De laatste maanden zijn er meerdere aanslagen gepleegd op (objecten die in het bezit zijn van) zijn familie. Jamal Ben Saddik zei eerder al in de media dat het zijn voorbereiding op Glory 81 en zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi niet heeft verstoord. “Waarom moet ik bang zijn? Iedereen weet waar ik woon”, kopt het AD eind juli nog uit zijn mond.

Glory kijken op VTM4

Je kunt het Glory 81 tussen Saddik en Adegbuyi op 20 augustus 2022 kijken van 20.00 tot 23.00 uur op VTM4. Wist je dat je via de VTM Go-app ook live naar de VTM-zenders en dus ook naar VTM4 kan kijken. Op die manier is het mogelijk dat Nederladse kijkers – zonder Videoland, maar met een VPN Verbinding (die maandelijks vaak goedkoper is dan een streamingabonnement) – toch het gevecht kunnen volgen.

Glory kickboxing bij Videoland

Vanaf augustus zijn alle wedstrijden van Glory kickboxing live te zien bij Videoland. Op zaterdag 20 augustus staan onder andere Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi tegenover elkaar in Glory 81. Ook Luis Tavares komt dan in actie.

Glory 2022 bij Videoland

De grote klapper Badr Hari tegen Alistair Overeem zag je op 8 oktober tijdens Collision 4; ook deze wedstrijd kun je dan bij Videoland kijken. VTM heeft deze wedstrijden verder niet meer uitgezonden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 september 2023 /