Gratis darten kijken? Zo kijk je darts live op tv in Nederland

Darts live (én gratis) kijken op tv in Nederland? Dat lijkt nu de grote darttoernooien niet meer bij RTL7 te kijken zijn, veel lastiger. Je hebt tenslotte nu een abonnement op ViaPlay nodig, want daar is het darts nu te kijken. Toch hebben we een mogelijkheid gevonden om gratis darten te kijken. En dat gewoon met Nederlandstalig commentaar. Zo kijk je darts live op tv in Nederland!

Darts live op tv

Je kunt darts live op tv kijken in Nederland als je een abonnement hebt op ViaPlay (dat zou je zomaar kunnen hebben, omdat je de Formule 1 volgt). Heb je dat niet, dan kun je uitwijken over de grens. In Vlaanderen zendt VTM2 namelijk alle belangrijke wedstrijden uit. Je kunt VTM2 in Nederland gewoon kijken als je gebruik maakt van VTM GO. Hoe je dat doet, heb ik uitvoerig beschreven in het artikel: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken in Nederland.

 Blåkläder Belgian Darts Open

Zo kun je nu iedere donderdag kijken naar Premier League Darts 2024 en in het weekend van 8 tot en met 10 maart 2024 doen ze verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open. Op vrijdagavond kijk je naar ronde 1. Ronde 2 zie je op zaterdag. En zondagmiddag volgt rode 3. De kwartfinales, halve finale en finale van de  Blåkläder Belgian Darts Open zijn te zien op zondag 10 maart vanaf 19.00 uur bij VTM2.

Gratis darten kijken

Loop je nu tegen de landbeperkingen aan, dan kun je een VPN Verbinding gebruiken. Dat doe ik zelf al een aantal jaar naar volle tevredenheid. Zo heb je bijvoorbeeld Nord VPNVPN Nederland en Shurfshark.

Kijken met VPN

Persoonlijk heb ik veel ervaring met VPN Nederland. Wat deze aanbieder voor mij interessant maakt, is dat alles in het Nederlands is. Dus zelfs als je niet zo handig bent, kun je gewoon eenvoudig alle stappen volgen of ze een berichtje sturen als het niet werkt. Ze hebben een handige app, zodat ik zowel op mijn iPhone, maar ook op de iMac eenvoudig kan kijken met VPN. Maar ook de andere aanbieders die ik hier boven heb genoemd, zijn altijd te testen. Ik kijk dan ook altijd even naar de geldende deals.

Darts Live Stream

Daarnaast kun je natuurlijk ook op zoek gaan naar een (gratis) darts live stream. Zelf gebruik ik daar dus VTM2 voor, omdat die via de VTM GO app ook live te kijken is. Via vage sites zou ik zelf niet zo snel kijken. Daar ben ik zelf wat huiverig voor. Natuurlijk kun je op dat moment ook sowieso even je VPN Verbinding inschakelen.

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 maart 2024 /