Musical Awards The Kick-off live vanuit Carré met deze optredens

Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg presenteren Musical Awards: The Kick-off vanavond – zondag 27 augustus 2023 – live vanuit Koninklijk Theater Carré. Ontdek dankzij alle optredens welke musicals je het aankomende seizoen allemaal in het theater kunt zien. Lees alvast meer over de optredens tijdens Musical Awards The Kick-off live 2023.

Wij zijn natuurlijk vooral erg nieuwsgierig naar een voorproefje van Musical spektakel 40-45 Nederland. We hebben op Instagram namelijk gezien dat er al druk werd gerepeteerd op een fragment.

Musical Awards The Kick-off live

Dit jaar presenteren Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg de Musical Awards: the Kick-off live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De liveshow geeft een feestelijk voorproefje van wat het komende musicalseizoen te bieden heeft. Tijdens de show maken musicalsterren zoals Jan Kooijman (die in België recent nog te zien was in Onderhuids en Brahim & Jelle: Onbreekbare vriendschap), Simone Kleinsma, René van Kooten, William Spaaij en Nandi van Beurden hun opwachting op het koninklijke toneel.

Nieuwe musicals

De opening van het culturele seizoen wordt op zondag traditiegetrouw gevierd met Musical Awards: the Kick-off. Het is de uitgelezen plek voor producties van het komende musicalseizoen om zich groots te kunnen presenteren. Het publiek kan genieten van optredens uit onder andere Pretty Woman, Les Misérables, Boni de musical, De Tocht, Mamma Mia, De Hospita en nog veel meer. Opening culturele seizoen

Opening culturele seizoen

Na 45 jaar stopt de Uitmarkt in haar huidige vorm en wordt in een nieuw jasje gestoken. Het nieuwe concept DE OPENING van het culturele seizoen markeert de start van het culturele seizoen. Het nieuwe concept gaat in 2024 officieel van start, maar wordt dit jaar al op kleinschalige manier gevierd in Carré tijdens het laatste weekend van augustus. Eerder kon je kijken naar Het Culturele Seizoen: De opening.

Kick-off Musical Awards terugkijken

Wil je deze show op tv kijken, dan kan dit op zondag 27 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO1. Je kunt de show en optredens ook terugkijken via NPO Start en NPO Plus. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet. Op NPO Start en NPO Plus zitten musicalliefhebbers sowieso goed. Je kunt daar ook terugkijken naar heel veel edities van het Musical Awards Gala.

Foto AVROTROS: Roy Beusker.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2023 /