Familie seizoen 33 start op VTM GO te kijken; wie overleeft het?

Familie seizoen 33 start op maandag 28 augustus om 20.00 uur bij VTM met een extra lange aflevering. Kun je hier niet op wachten, kijk dan vanaf zondagavond om 20.00 uur via VTM GO. Wie overleeft de start van het nieuwe Familie seizoen (2023/2024)? Er waren tenslotte heel wat cliffhangers…

Start Familie seizoen 33 op VTM GO

De start van Familie seizoen 33 zal een dagje eerder op VTM GO zijn. Op zondag 27 augustus 20.00 uur kun je hier kijken naar de eerste dubbelaflevering van het nieuwe seizoen. VTM GO is gewoon gratis beschikbaar voor iedereen. Abonnees van VTM GO+ (de betaalde dienst) kunnen daarnaast in primeur meteen de afleveringen van de volledige eerste week zien. VTM Go in Nederland kijken, doe je zo.

Op VTM GO ontdek je ook: Brahim & Jelle: Onbreekbare vriendschap.

Overleven Lars, Cédric en Mieke seizoensfinale?

Nu is de vraag overleven Lars, Cédric en Mieke de finale van seizoen 32 en zien we ze dus ook in Familie seizoen 33?

  • Lars (Kürt Rogiers*) en Cédric (Yanni Bourguignon) zijn levend begraven en hun doodskist vult zich langzaam met water. Kan Véronique (Sandrine André*) ze op tijd redden?
  • Wat is er met Mieke (Caroline Maes) gebeurt? Na de confrontatie tussen Sam, zag we dat die met Niko op de vlucht was voor de politie. Bij de start van Familie seizoen 33 komen ze alvast in erg nauwe schoenen te zitten.
  • Raven  (Aaron Blommaert*) zagen we ook in een cliffhanger; hij raakt steeds meer in de ban van drugs en van Jill (Britt Das). Betekent dit het einde van zijn relatie met Louise (Charlotte Sieben)?

Wil je hier meer over lezen, ga dan naar: Seizoensfinale Familie 2023 cliffhangers; wie overleeft het?

Familie seizoen 33

Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van het verloop van het nieuwe seizoen. We werken dit artikel bij, nadat de eerste aflevering op tv is uitgezonden. Op die manier voorkomen we dat je hier per ongeluk al spoilers voorbij ziet komen. Daarnaast blijven we op VlaamsKijken Familie-nieuws delen, zoals de komst van nieuwe personages. Maar denk ook aan informatie over de Familie boeken. Wil je dit niet missen, blijf ons dan volgen via onderstaande social media.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2023 /