Concert at SEA 2023: live BLØF kijken op tv bij Videoland 

Concert at SEA 2023 kun je tijdens de jaarwisseling om 00.30 uur op 1 januari 2024 kijken op RTL7. Het concert werd op zaterdagavond 24 juni 2023 uitgezonden via de livestream vanaf Concert at Sea op de Brouwersdam én is nu nog steeds op Videoland terug te kijken. En je kunt Concert At Sea 2023 nu dus ook terugkijken via RTL7 tijdens de jaarwisseling.

Update: Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 24 juni 2023; auteur Patricia de Ryck heeft het van een update voorzien eind augustus 2023 nu Concert at Sea uitgezonden wordt bij RTL4. Daarnaast is het bijgewerkt op 31 december 2023, nu de herhaling tijdens de jaarwisseling op tv komt..

Concert at SEA 2023 live kijken 

Concert at SEA* op de Brouwersdam in Zeeland staat in de Top 5 van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het hoogtepunt in het jaar van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de zestiende keer organiseert. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee, het strand en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen. 

BLØF: Concert at Sea op Videoland 

Het optreden van  BLØF* op Concert at Sea 2023 was live te kijken op Videoland. Paskal Jakobsen namens BLØF over de livestream van Videoland: “Dit is voor ons het mooiste weekend van het jaar. Wat mooi dat mensen dit jaar ons concert live via Videoland kunnen mee beleven vanuit hun huiskamer op zaterdag 24 juni. We kijken er erg naar uit!”

BLØF: Concert at Sea terugkijken

Wil je het concert van BLØF op Concert at Sea terugkijken op Videoland? Hij staat er op! Dat is vrij uniek, want andere concerten die we eerder op de livestream zagen, zijn niet (meer) te kijken. Vaak kwamen ze daarna nog eventjes terug online, omdat ze ook op tv te zien waren. Zoals bij De Vrienden Van Amstel LIVE 2023. En ook Holland Zingt Hazes 2023 was later nog even te zien. Recent zag je ook nog concert van Boef en van Guus Meeuwis concert Groots Met Een Zachte G.

Op tv kijken

Concert at Sea 2023 wordt ook op tv uitgezonden. Op zaterdag 26 augustus om 21.15 uur was de show te zien. En op 1 januari om 00.30 uur kun je het in herhaling zien op RTL7. Volgens de tv-gids is het een registratie van alle hoogtepunten van het festival dat inmiddels voor de zestiende keer werd georganiseerd. We zien dus niet alleen optredens van BLØF, maar ook van heel veel andere artiesten.

Videoland livestream

Je kunt steeds vaker een livestream volgen bij Videoland. We kennen dit natuurlijk van Big Brother, maar we zien het ook bij Glory kickboxing en Bellator MMA. En er komen ook nog verschillende concerten aan, die te kijken zullen zijn via de livestream op Videoland. Natuurlijk houden we je daarvan op de hoogte.

Foto: Nathan Reinds

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 augustus 2023 /