Rayen Panday show op tv kijken (overzicht alle shows)

De Rayen Panday show Fenomeen is vanavond – maandag 14 augustus 2023 – om 21.27 uur bij Veronica op tv te kijken. Deze show staat verder op Netflix en Prime Video. Wist je dat er zelfs nog meer shows van Rayen Panday op Prime Video staan? Een overzicht van alle shows van Raen Panday en waar je ze kunt kijken.

Rayen Panday

Rayen Panday debuteerde in 2011 met zijn eerste show Drie Keer Rayen. Daarna volgden Vrijspraak (2014), Niet Verder Vertellen (2016), Fenomeen (2018), Trigger (2020) en Focus (2021). Momenteel werkt hij aan zijn volgende show. Je zag hem daarnaast ook in zijn eigen Netflix Specials Live, The Roast of Famke Louise en niet te vergeten het eerste seizoen van Last One Laughing (LOL) van Prime Video. Wist je dat Rayen Panday rechten heeft gestudeerd? Tijdens zijn studie werd hij gevraagd om mee te doen aan een open podium voor stand-up comedy.

Nog geen abonnement op Prime Video start dan je dertig dagen gratis kijken en kijk meteen alle shows van Rayen Panday.

Rayen Panday show op tv kijken

De Rayen Panday show Fenomeen – waarmee hij bij het grote publiek bekend is geworden – is op maandag 14 augustus 2023 om 21.27 uur bij Veronica op tv te kijken. Deze show staat daarnaast op Prime Video en op Netflix. Hieronder hoe de show wordt omschreven door Prime Video:

Fenomeen

Persoonlijk, actueel, muzikaal: in Fenomeen wordt geen enkel onderwerp geschuwd. Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per sé zoals die bestaat. Het kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Deze cabaretier vindt zichzelf absoluut geen fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

Shows Rayen Panday op Prime Video

Naast Fenomeen vind je op Prime Video nog vier andere shows van Rayen Panday, namelijk Vrijspraak, Niet Verder Vertellen en Drie Keer Rayen. Op Netflix vind je bij COMEDIANS of the world, seizoen Nederland, daarnaast nog een half uur durende show van Rayen Panday. Hierin vertelt hij over de problemen waar hij als alleenstaande dertiger voorstaat. Hij heeft het over de enige baan die hij nooit zou kunnen doen en de twee soorten mensen in de wereld.

Hieronder nog een korte omschrijving van de andere Rayen Panday shows, zoals deze op Prime Video Nederland staan:

Drie Keer Rayen

Rayen Panday is een multitalent: hij is stand-up comedian, zingt, speelt piano en combineert dit allemaal in zijn shows. Ook buiten de grenzen van Nederland is zijn show een succes omdat zijn humor universeel is. In Drie Keer Rayen neemt de cabaretier je mee in zijn verhaal over hoe hij al 29 jaar volwassen probeert te worden.

Vrijspraak

In zijn tweede avondvullende voorstelling wil de Nederlandse cabaretier vrij zijn maar zich vooral ook vrij voelen. Want wat doe je als je eindelijk vrijgesproken bent van al je verplichtingen? Alles dat je leuk vind natuurlijk! Althans… dat zou je denken. Vrijspraak gaat over je niet meer schuldig te hoeven voelen op te houden met de schuld bij anderen neer te leggen.

Niet Verder Vertellen

Cabaretier Rayen Panday (Netflix Comedians of the World, 2019) staat bekend om zijn scherpe grappen, muzikale talent en zelfspot. Na zijn vele optredens in binnen- en buitenland en het succes van de cabaretvoorstellingen Drie Keer Rayen en Vrijspraak, stond Rayen vorig jaar met Niet Verder Vertellen in de Nederlandse theaters.

Foto: Promotiebeeld Fenomeen / Prime Video

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

14 augustus 2023 /