Tineke Schouten op tv: Dubbel bij RTL4 kijken

De voorstelling Dubbel van Tineke Schouten is op woensdag 5 en donderdag 6 juli om 20.30 uur te kijken bij RTL4. Ontdek in dit artikel meer over de voorstelling van de koningin van de typetjes, die bekend werd als Lenie uit de Takkestraat.

Waar ik zelf erg om heb gelachen met Tineke Schouten en nog meer cabaretiers is het het Prime Video programma Last One Laughing Nederland. Het is echt een aanrader. En er is goed nieuws, want er komt ook een tweede seizoen.

Tineke Schouten: Dubbel

Tineke Schouten* vraagt zich in haar voorstelling af of het leven nu makkelijk is of juist moeilijk. Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Tineke Schouten op tv

Je kunt de voorstelling Dubbel van Tineke Schouten op woensdag 5 en donderdag 6 jullie om 20.30 uur kijken bij RTL4. Maar we zagen Tineke Schouten recent nog meer op tv. Zo stond ze centraal in de laatste aflevering van Klassiekers met Kleinsma seizoen 3 en natuurlijk ook op de achterbank bij André van Duin.

Nog meer voorstellingen kijken

Op Videoland kun je kijken naar haar voorstelling Posi-Tien. Ik vermoed dat Dubbel van Tineke Schouten na uitzending ook op Videoland te kijken is. Daar vind je nog meer cabaret. Wil je meer van Tineke Schouten kijken, dan kun je ook verschillende voorstellingen van haar op dvd aanschaffen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 juli 2023 /