Jasper Demollin zoekt band in nieuwe YouTube serie

Jasper Demollin is met Jasper zoekt band vanaf vandaag – vrijdag 23 juni – wekelijks om 16.00 uur te zien in een nieuwe video op het YouTube kanaal van NPO 3. Zijn missie? Deze zomer met een eigen band optreden op een groot festival. Een flinke uitdaging, want Jasper Demollin – die je kent van Streetlab – heeft nog niet eens een band.

Jasper zoekt band

In de vijfdelige online serie zien we hoe Jasper Demollin met behulp van zijn vrienden Daan Boom en Tobias Camman (die je recent nog op tv zag met De Platenzaak) op zoek gaat naar muzikanten voor zijn band. Ook probeert hij alvast een optreden te regelen om programmeurs ervan te kunnen overtuigen dat hij deze zomer op een festival* als Lowlands of de Zwarte Cross hoort te staan.

Jasper Demollin

Jasper Demollin droomt er vanaf zijn veertiende al van om met een band door Nederland te touren. Hij leerde zichzelf gitaar spelen en trad al met verschillende bands op. De afgelopen jaren bracht hij enkele singles uit als soloartiest, zoals Amsterdamse meisjes en Ga niet weg. 

Streetlab

Jasper Demollin brak door met het programma Streetlab, waarin hij samen met onder andere Daan Boom en Stijn van Vliet sociale experimenten uitvoerde. In 2015 werd dit programma genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Samen met Tim Senders zag je hem in De invasie van België, maar je kent hem bijvoorbeeld ook van de Fomo Show en Expeditie Robinson 2021.

Jasper zoekt band kijken

Jasper zoekt band is vanaf vrijdag 23 juni, iedere vrijdag vanaf 16.00 uur bij KRO-NCRV op het YouTube kanaal van NPO 3 te kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 juni 2023 /