Au Pairs seizoen 5 met deelnemers Jaimy, Sincha, Anne en Bram

Au Pairs seizoen 5 met deelnemers Jaimy, Sincha, Anne en Bram Heijligers is vanaf dinsdag 20 juni op NPO Start te kijken en iedere dinsdag om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO3. Ontdek hier alles over Au Pairs seizoen 5, de deelnemers en natuurlijk ook over de eerdere series.

Au Pairs seizoen 5

Kinderen die ongezien de deur uit rennen, kakkerlakken die door het huis kruipen en hostouders die torenhoge eisen stellen. Dit staat Au Pairs deelnemers Jaimy (19), Sincha (23), Anne (19) en Bram (20) te wachten in seizoen 5. Zij vertrekken voor drie maanden naar New York.

Au Pairs in New York

Niet om te luieren, maar om snoeihard te werken als au pair. En werken zullen ze, want in The City That Never Sleeps wordt in slaap vallen letterlijk bestraft. Au Pairs seizoen 5 heeft wel een primeur voor het eerst keert een au pair terug naar een gezin waar die een paar dagen eerder was vertrokken.

Au Pairs deelnemers seizoen 5

De Au Pairs deelnemers aan seizoen 5 – Bram, Jaimy, Sincha en Anne – trekken in bij Amerikaanse hostgezinnen en dat is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Wat je kunt verwachten van het avontuur van Bram, Jaimy, Sincha en Anne? We zetten het op een rijtje. Daarnaast stellen we de Au Pairs seizoen 5 deelnemers ook aan je voor.

  • Zo blijkt het verblijf van Bram Heijligers in New York niet zo glamoureus als gehoopt. Hij belandt namelijk in een kelder in Brooklyn, waar naast kinderen ook ongedierte rondkruipt. Bram is op Instagram te volgen als @bramheijligers.
  • Sincha komt in een gastgezin terecht waarvan de hostmoeder zelf ook au pair is geweest. Is dit in haar voordeel omdat ze snapt hoe intensief het leven als au pair is? Of wordt de lat hierdoor juist hoger gelegd? Sincha is te volgen op Instagram als @firenationfinest.
  • Jaimy is een stadsmens in hart en nieren. Ze is nog nooit buiten Europa geweest, dus New York is voor haar een match made in heaven. Bij aankomst blijkt alleen dat ze helemaal niet in het centrum van The Big Apple staat, maar er zo’n 40 kilometer vandaan; in New Jersey. Gaat ze hierdoor wisselen van gastgezin? Op Instagram is Jaimy te volgen als @jaimsdewereldburger.
  • Anne Boersma haar avontuur begint ook direct met een verrassing. Haar gastgezin zegt namelijk op het laatste moment af en nu is ze in haar eentje in de grote stad. Hoe besteedt ze deze zeldzame vrije tijd? Anne Boersma is op Instagram te volgen als @anneboersma_.

Au Pairs kijken

Au Pairs seizoen 5 met deelnemers Jaimy, Sincha, Anne en Bram is vanaf dinsdag 20 juni op NPO Start te kijken en iedere dinsdag om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO3. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland zet en ga dan naar NPO Start. Hier vind je ook de eerdere seizoenen, waar we ook over schreven:

Hier ontdek je alvast meer over het leven van de au pairs in New York. We hebben de inhoud van de afleveringen op een rijtje gezet.

Aflevering 1

Jaimy, Anne, Sincha en Bram vertrekken voor drie maanden naar New York om aan de slag te gaan als au pair. Ze bereiden zich in Nederland voor op hun vertrek, maar dat valt nog niet mee. Sincha besluit bij een medium het verloop van haar reis te laten voorspellen, maar dit belooft niet veel goeds. Jaimy haar vlucht wordt op het laatste moment uitgesteld waardoor ze er alleen voor staat. Na een lange reis maken Bram en Sincha kennis met hun gastgezinnen, maar helaas voor Bram blijkt zijn verblijf in New York niet zo glamoureus als gehoopt.

Aflevering 2

Terwijl Anne nog moet vertrekken richting New York en afscheid neemt van haar familie, begint voor Bram en Sincha het echte werk. Bram beleeft de schrik van zijn leven als blijkt dat hij onaangenaam gezelschap heeft in zijn kelder. Anne vertrekt als laatste au pair naar New York. Maar wat moet ze doen als haar gastgezin op het laatste moment afzegt en ze alleen achterblijft in de grote stad?

Aflevering 3

Bram en Anne ontmoeten voor het eerst de andere au pairs. Vooral Sincha maakt een opvallende entree als blijkt dat zij een wel heel bijzondere angst heeft. Terwijl Bram deze dagen op Annes hulp kan rekenen, moet Jaimy proberen samen te werken met haar host mom om het gezin met vier jonge kinderen draaiende te houden. Dat valt nog niet mee. Sincha kijkt uit naar haar vrije dag in New York, maar dit blijkt een illusie omdat haar gastgezin hier hele andere ideeën over heeft.

Aflevering 4

Jaimy heeft het zwaar. Ze realiseert zich dat ze ver van de stad en de andere au pairs zit. Ook is ze bang dat ze het echte New York-gevoel niet meekrijgt. Sincha moet zien om te gaan met het strikte tijdsschema van haar hostmom. Anne ontmoet na een lange tijd wachten eindelijk haar gastgezin. En de fashionista in Bram ergert zich aan de opmerkelijke kledingkeuzes van zijn hostkids.

Aflevering 5

De vier au pairs zijn alweer halverwege het grote avontuur en voor Anne begint het nu pas écht. Jaimy’s gastouders gaan op date en dus blijft zij alleen achter met zes kinderen. Maar Ben en Diana zijn de deur nog niet uit of er blijkt al een kind vermist. Bram en Sincha hebben het zwaar. Sincha wil haar twijfels uiten bij haar gastgezin, maar of dit ook binnenkomt?

Aflevering 6

Nu de au pairs een paar maanden in New York zijn, begint de adrenaline plaats te maken voor vermoeidheid en heimwee. Ook bij Bram loopt de emmer langzamerhand over. Hij neemt een moeilijk besluit. Maar hoe moet hij dit vertellen aan zijn nietsvermoedende gastouders? Ook Anne vecht tegen het gemis van haar familie en vrienden. Ze besluit de andere au pairs mee te nemen naar een bijzonder uitje als afleiding.

Aflevering 7

Na een moeilijk vertrek bij zijn eerste gastgezin, maakt Bram kennis met zijn nieuwe gezin. Op het eerste gezicht lijkt het een match made in heaven. Voor Anne barst de bom en ze besluit een emotioneel gesprek aan te gaan met haar gastouders. Jaimy komt zichzelf tegen en staat stil bij moeilijke momenten uit haar verleden. Sincha voelt zich inmiddels zo thuis bij haar gastgezin, dat ze een bijzondere gast heeft uitgenodigd voor het avondeten.

Aflevering 8

De au pairs beleven hun laatste momenten bij hun gastgezinnen. Dit verloopt niet voor iedereen harmonieus. Bij Bram lopen de spanningen zo hoog op dat een ruzie niet te voorkomen is. De au pairs nemen niet alleen afscheid van hun gastgezinnen, maar ook van elkaar. Om hun avontuur af te sluiten, gaat het viertal op citytrip. Wanneer ze de nacht door willen brengen in een haunted house, besluit een van hen rechtsomkeer te maken. Na drie maanden New York landen ze weer in Nederland. Hoe heeft dit avontuur hen veranderd?

Foto: BNNVARA / SkyhighTV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 juni 2023 /