Au Pairs seizoen 3: Noah, Emma, Imre en Wendie in Miami

Au Pairs seizoen 3 gaat vanavond – dinsdag 21 juni – om 20.25 uur van start bij BNNVARA op NPO3. In het derde seizoen vertrekken Emma, Noah, Imre en Wendie voor het avontuur van hun leven naar Miami waar ze als au pair aan de slag gaan.

Nieuw seizoen Au Pairs

Peuters met driftbuien en gameverslavingen, hostouders die extreme control freaks zijn of juist wekenlang niet thuiskomen: het nieuwe seizoen van de BNNVARA-serie Au Pairs zit er vol mee. Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami, ook wel de The City of Magic genoemd. Hier gaan ze aan de slag als au pair bij Amerikaanse hostgezinnen.

Au Pairs seizoen 3

Eenmaal aangekomen, krijgen ze het meteen flink voor hun kiezen: zo komt Wendie terecht in een huis vol rotzooi en uitpuilende wasmanden, en botsen de normen en waarden van Noah met die van haar hostouders. Hoe gaan de au pairs hiermee om? Lukt het om een band op te bouwen met hun hostgezin of geven ze het op? Eén ding is zeker: deze ervaring verandert hun leven voor altijd. We volgen het in Au Pairs seizoen 3 bij BNNVARA.

Werken als au pair in Miami

De vier meiden zijn voor het eerst lange tijd van huis. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. De jongeren komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. Dit zorgt niet alleen voor veel hilariteit, maar soms ook voor schokkende situaties. Gelukkig hebben ze elkaar: ze delen tips en tricks en ontsnappen af en toe aan de hectiek, drukte en chaos van hun hostgezin door samen uitstapjes te maken. Want werken als au pair in Miami klinkt als een droombaan, maar is soms ook de hel op aarde.  

Deelnemers Au Pairs seizoen 3

De deelnemers aan Au Pairs seizoen 3 zijn Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23). Noah Schoute komt uit Haarlem in de IJmuider Courant zei ze ‘Het was totaal anders dan ik had verwacht’. Imre Schmidt uit Wierden vertelt in Tubantia dat ze altijd al droomde van een leven in Amerika. Wist je dat zelfs haar hondje Smokey meeging?

Emma Smits

Emma Smits komt oorspronkelijk uit Scherpenisse en is een nuchtere Zeeuwse. Zij vertelde in de PZC al ver haar avontuur, waarbij ze ook nog eens haar coming out beleefde en verliefd werd op Bella. Het was een heel avontuur maar Emma Smits kijkt er heel positief op terug. “Ik hoop samen kerst te vieren dit jaar. Zij zijn mijn tweede familie, ik mis de kinderen heel erg. Ooit hoop ik ze Tholen te kunnen laten zien, zodat zij dezelfde cultuurshock krijgen als ik daar kreeg.”

Ervaring deelnemers Au Pairs

We zien in de afleveringen van Au Pairs die cultuurshock die Emma doormaakte ook. Het is ook niet niks om van een klein dorpje in Zeeland naar een luxe appartement aan de Atlantische oceaan te verkassen. En als klap op de vuurpijl gaat haar hostmoeder Karmel al snel voor werk van huis, waardoor Emma er alleen voor staat. Ze zegt maar een weekje weg te zijn, maar na drie weken is Karmel nog steeds niet terug… Sterker nog: ze blijft uiteindelijk nog langer weg.

Noah Schoute

Noah ervaart op haar eerste dag in Miami gelijk hoe heftig het racisme en seksisme in Amerika kan zijn. Daarnaast komt ze ook nog eens terecht in een gezin waarvan de vader enorm dominant is en de dochter heftige driftbuien heeft.

Imre Schmidt

Imre neemt haar trouwe viervoeter Smokey mee naar haar gastgezin, maar bij binnenkomst schijt en plast hij de hele boel onder. Haar hostvader is er maar weinig, haar hostmoeder wil alleen maar ‘happy vibes’ in huis en haar hostkinderen zijn verslaafd aan gamen.

Gastgezin niet voorbereid op komst Wendie

En wanneer Wendie aankomt bij haar gastgezin, blijken ze totaal niet op haar komst voorbereid te zijn. Haar logeerbed ligt verscholen onder een grote berg vuile kleding, omdat haar hostmoeder maanden achterloopt met de was. Daarnaast blijken haar drie dochters al snel een sterke eigen wil te hebben, en maken elkaar én Wendie het leven zuur.  

Au Pairs kijken

Au Pairs is een coproductie van BNNVARA en SkyHighTV.  Inmiddels is dit alweer het derde seizoen. In het eerste seizoen gingen de au pairs ook naar Amerika. Voor Au Pairs seizoen 2 trok men naar Rome. In Nederland zijn de afleveringen van Au Pairs seizoen 1 en seizoen 2 te kijken via NPO Start. Hier komen de afleveringen van seizoen 3 natuurlijk ook op. Heb je een abonnement op NPO Plus dan kun je alle afleveringen van seizoen 3 al kijken. Wil je Au Pairs in België kijken, dan kun je het eerste seizoen kijken via Go Play. Of seizoen 2 en 3 later ook in België worden uitgezonden, is nog niet bekend. Wil je het niet missen, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op Nederland kunt zetten en ga naar de website van NPO Start. Natuurlijk kun je ook gewoon iedere woensdag via NPO 3 naar Au Pairs kijken.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 juni 2022 /