Nieuwe Au Pairs: Kendra, Joshua, Nikki, Chaundae en Julia in Rome

Heb je gekeken naar het eerste seizoen van Au Pairs? Vanaf vanavond – 29 juni – is het nieuwe seizoen iedere dinsdag om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Volg Kendra, Joshua, Nikki, Chaundae en Julia die naar Rome vertrekken voor het avontuur van hun leven.  

Au Pairs in Rome

Driftige peuters, stinkende poepluiers en spanningen in een gastgezin. En dat alles in Rome, de Eeuwige Stad. In het tweede seizoen van het BNNVARA-programma Au Pairs gaan Kendra (20), Joshua (20), Nikki (20), Chaundae (21) en Julia (21) drie maanden aan de slag als au pair bij Italiaanse gastgezinnen. Eenmaal aangekomen, krijgen ze het flink voor hun kiezen: karakters die botsen met die van hun gastouders, onuitstaanbare oppaskinderen en heimwee breken sommigen van de au pairs al snel op. En hoe gaan ze zich in hemelsnaam redden in het Italiaans? Lukt het ze een band op te bouwen met hun gastgezin? En kunnen ze hun oppaskinderen uiteindelijk onder de duim houden? Eén ding is zeker: deze ervaring zal hun leven voor altijd veranderen.

Droombaan of nachtmerrie…

Het is voor het eerst dat de jongeren in hun eentje zo lang van huis zijn. En dat terwijl ze in een cruciale levensfase zitten op weg naar volwassenheid. Ze komen in aanraking met een andere cultuur, taal en sociale achtergronden. Deze nieuwe omgeving verbreedt hun horizon, maar zorgt soms ook voor lastige situaties. Gelukkig hebben ze elkaar: ze delen tips met elkaar en ontsnappen af en toe aan de hectiek van hun gastgezin door samen op pad te gaan. Want werken als au pair in Rome klinkt als een droombaan, maar gaat zeker niet altijd over rozen…

Voor de liefhebbers: in oktober ligt het boek Een verrukkelijk fiasco van Lotte Petersen in de winkel. Een roman over een Nanny in Rome, naar aanleiding van haar eigen ervaringen… Klik op de titel om ‘m alvast te reserveren (en meer over het boek te ontdekken).

Noodlottig ongeluk

In de eerste aflevering vertrekken Joshua, Nikki en Kendra naar Rome. Joshua eet veganistisch en is huiverig voor de reactie van zijn gastgezin. De Italiaanse keuken is namelijk niet echt ‘vegan vriendelijk’. Voor Nikki en haar vriend valt het afscheid nemen zwaar. Houdt hun relatie stand nu ze drie maanden van huis is? En voor Kendra wordt de ontmoeting met haar gastgezin uitgesteld door een noodlottig ongeluk.

Foto: Au Pairs (in Rome) is een coproductie van BNNVARA en SkyHighTV.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 juni 2021 /