Au Pairs Kerstspecial met Emma Smits in Miami

Heb jij deze zomer ook gekeken naar Au Pairs met Noah, Emma, Imre en Wendie? Deze vier dames gingen naar Miami. Voor de 23-jarige Emma Smits uit Scherpenissen werd dit een ware rollercoaster rit. Ze werd verliefd, worstelde met uit de kast komen en zorgde ondertussen in haar eentje voor de drie kinderen in Miami. Hoe het nu gaat met deze dame uit Au Pairs seizoen 3 ontdekken we in de Au Pairs Kerstspecial, die je vanavond – woensdag 28 december – om 22.00 uur bij BNNVARA op NPO3 kunt kijken.

Lees ook: Au Pairs VIPS met deelnemers Mark Lucas, Glen, Joy en Arunya.

Au Pairs Kerstspecial 

Emma Smits heeft een bijzondere band met haar gastgezin opgebouwd. Zo bijzonder dat ze besluit terug te keren naar Miami voor het Thanksgiving diner. Is de band tussen Emma en het gastgezin nog steeds zo hecht? Zijn Emma en Bella nog steeds samen of was de verliefdheid van korte duur? Vindt ze een oplossing voor dat ene heftige probleem dat haar zo dwarszit: alopecia? En hoe reageert Karmel op de bijzondere gast die Emma als verrassing meeneemt naar het Thanksgiving diner? Dit zie je allemaal in de Au Pairs Kerstspecial.

Au Pairs Kerstspecial kijken

De Au Pairs Kerstspecial is woensdag 28 december om 22.00 uur op NPO3. Hij is via NPO Start al te kijken op dit moment. Heb je seizoen 3 gemist, dan kun je alle aflevering met Emma Smits en de andere au pairs ook terugkijken via NPO Start.

NPO Start

Daarnaast kun je iedere zondag ook nog steeds genieten van een nieuwe aflevering van het VIP-seizoen. De afleveringen die al uitgezonden zijn, kun je ook op NPO Start vinden. Wil je vanuit België of een ander land buiten Nederland kijken naar NPO Start, gebruik dan een VPN Verbinding die je op Nederland zet, voordat je naar de website van npostart gaat.

Foto: BNNVARA / SkyhighTv 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2022 /