Au Pairs op VIJF volgt vier meiden die naar Amerika gaan

Au Pairs is vanaf vanavond om 21.35 uur te zien op VIJF. In de serie volgen we de Nederlandse Lilly, Leah Gerbers, Gohar Hovanes en Sharel – zij dromen van een leven als au-pair in Amerika. Gaat het ze lukken om hun droom te verwezenlijken in Los Angeles?

Vind je dit interessant? Kijk dan ook naar Iedereen Beroemd, daar worden vijf jonge Vlamingen gevolgd bij de realisatie van hun American Dream.

Au Pairs

Vier meiden staan op een belangrijk kruispunt in hun leven. Ze hebben hun school afgerond en de hele wereld ligt voor ze open. Ze besluiten om het avontuur aan te gaan en als au pair te gaan werken. In het programma – dat oorspronkelijk gemaakt werd voor BNNVARA – volgen we We volgen Lily (19), Leah Gerbers (21), Gohar Hovanes (22) en Sharel (19).

The City of Dreams

Het is voor het eerst in hun leven dat ze helemaal alleen zo ver weg zijn van huis. Poepluiers, drammerige peuters en slapeloze nachten, maar dat allemaal wel in The City of Dreams (Los Angeles). Naast oppassen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken. Hun verwachtingen zijn hooggespannen, maar worden ze ook werkelijkheid?

Gezinnen van de Au Pairs

Lily komt terecht in een artistiek gezin met twee kleine kinderen. Leah komt na een moeilijk afscheid met haar vriend terecht bij een veganistische moeder en haar zoontje. Gohar belandt in het hectische leven van de strenggelovige familie Young en Sharel geniet eerst van L.A. zonder kinderen, maar na een tijdje gaat ze verder naar haar gastgezin. Lukt het de meisjes om hun plek te vinden in L.A.?

Au Pairs wordt uitgezonden na het nieuwe seizoen van Love Island. Ik heb de reeks zelf gezien op BNNVARA en vond het vermakelijk. Al is het ene meisje wel wat realistischer dan het andere. Kortom: als je van realityreeksen houdt, zeker even kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2020 /